Tuote on myyty käyttäjälle Ernesti_eno hintaan 4 €

Kuvaus

Kun Sonic-pelistä piti tehdä RAJU, niin tämmöinen siitä sitten tuli.

Shadow the Hedgehog esiintyi ensimmäisen kerran Dreamcastin pelissä Sonic Adventure 2. Sittemmin hänet otettiin mukaan muihinkin peleihin ja aivan oman pelinsä Shadow sai vuonna 2005.

2000-luvun alku oli kyllä erikoista aikaa videopelien osalta. Kaipa sitä sitten koettiin niin, että kun lapset ovat nyt aikuisia, niin heille täytyy tarjota söpöjen höpsöttelyjen sijasta kaikkea rankkaa ja rajua. Lopputulos tässä tapauksessa taisi olla ehkä enemmänkin niin, että siinä missä alkuperäinen Sonic-hahmo oli RAJU kaikkien 7-vuotiaiden mielestä, niin Shadow on RAJU kaikkien 13-vuotiaiden mielestä.

Mutta eipä siinä! Hauska kuriositeetti tämä tämmöinen tietty on!

Peli myydään siinä kunnossa kuin on. Koska en omista konetta, jolla näitä voisi testata, niin en voi tarkistaa pelin kuntoa.

Levy on yllättävän hyvässä kunnossa. Naarmuja ei ole montaa. Naarmuja näkyy enimmäkseen vain levyn pintapuolella ja siinä niitä enemmän onkin, mutta lukupinnassa niitä on verrattain vähän. Joitain ihan pieniä ja yksi pidempi kaareva löytyy. Laitan kunnoksi kuitenkin tyydyttävän varmuuden vuoksi.

Tämä on Platinum-uusintajulkaisu.

Hintaan lisätään postikulut 4,60.
Näissä PS2-peleissä on usein mukana niin painavat ohjeet, että tavallisena kirjeenä voi lähettää vain yhden pelin painorajan puitteissa.
Jos siis ostat useamman kuin yhden PS2-pelin, niin postikulut ovat 6,90e määrästä riippumatta.

Katso myös muut kohteeni. Yhdistelen postikuluja ostaessasi useamman tuotteen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.