Tuote on myyty käyttäjälle user04 hintaan 18 €

Kuvaus

Varastontyhjennystä, tästä sekalainen setti PS2 -kamaa yhdessä huudossa myyntiin!

Setissä myynnissä kuvan mukaiset tuotteet, eriteltynä:

PS2 Slim (SCPH-77004) + virta-adapteri ja 2x AV-piuha (toinen piuhoista vaikuttaa jonkun tein itse ja säästin -viritelmältä)

1 kpl PS2 -ohjain

1kpl PS1 -ohjain (Uudemman mallin PS ONE, jonkun verran kellastumaa ja likaa, yritin suurimpia putsata pois)

1 kpl muistikortti, joka sisältää FMCB -järjestelmän, joka mahdollistaa esim. PS1 ja PS2 -varmuuskopioiden pelaamisen USB-tikulta tms.

Huomioitavaa!

- Laser kaipaa putsausta tai huoltoa. PS2 pelit ovat paikoin nirsoja käynnistymään, osan sain käyntiin mutta suurinta osaa en. PS1 -pelit kyllä käynnistyivät, kun niitä koitin.

- PS2 -ohjaimessa on jotain häikkää, ohjain tuntuu olevan hyvin nirso toimivuudeltaan. Ohjain myydään rikkinäisenä, tämän vuoksi toimiva PS1 -ohjain mukana jotta pääsee heti peleissä alkuun (ainakin PS1 osalta)

- Muistikortti vielä alkuperäisessä paketissaan, muistikorttia käytetty vain sen verran, että sille on asennettu FMCB ja pelattu muutamaa PS2 ja PS1 -varmuuskopiota.

Nouto tai vaihtoehtoisesti postitus. En vastaa postin kadottamista tai rikkomista tuotteista. Postikulut laskettu postin huutopaketin hinnastolla. Voidaan lähettää ostajan toiveesta myös muilla tavoin, veloitus todellisten kulujen mukaan.

Vaikka ulkoisesti kokonaisuus on kunnossa, on hyvä muistaa että kyseessä on lähes 20 vuotta vanhoista peleistä, joten en voi antaa toimivuustakuuta levyille enkä konsolille.

0€ lähtö ja 0,05€ korotus. Onnea huutoihin!

Hakusanat: Playstation PS1 PS2 pelejä peli pelit pleikkari ykkönen kakkonen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
18 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.3.2024 20:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.