Tuote on myyty käyttäjälle kristian65 hintaan 0,90 €

Kuvaus

Kuvien erittäin hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Mestariohjaaja Michael Mannin (Heat - ajojahti, Collateral - väärä aika, väärä paikka) uusi elokuva yhdestä Amerikan kiehtovimmista ja pahamaineisimmista rikollisista - John Dillingeristä.

Johnny Depp (Pirates of the Caribbean trilogia) tähdittää elokuvaa karismaattisesta ja vaikeasti napattavasta pankkirosvosta, jonka FBI nimesi yhteiskunnan ykkösviholliseksi. Oscar-voittaja Marion Cotillardin (Pariisin varpunen - Edith Piaf) esittämä Billie Frechette on ainoa nainen, joka on onnistunut viemään Dillingerin sydämen. FBI:n väsymättömän huippuagentin Melvin Purvisin (Christian Bale, Yön ritari) ja Dillingerin kiihtyvä kissa ja hiiri leikki huipentuu legendaariseen ja räjähtävään välienselvittelyyn.

Ohjaus
Michael Mann

Näyttelijät
Johnny Depp
Christian Bale
Channing Tatum
Billy Crudup
Leelee Sobieski
Giovanni Ribisi
David Wenham
Stephen Graham
Emilie de Ravin
Marion Cotillard

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


0,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 0:52
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.