Kuvaus

Innovatiivinen ja yleiskäyttöinen kokovaljas, jossa on patentoidut liukusilmukat kiinnitystä varten (ei staattiseen kuormitukseen). Valjaat on suunniteltu tilanteisiin, joissa tarvitaan mukavaa ja joustavaa putoamissuojainta.

Rakenteen ja säädettävien olkahihnojen ansiosta valjaat muotoutuvat hyvin käyttäjän koon ja mukavuustarpeiden mukaan. Patentoidut kiinnityssilmukat on sijoitettu vyötärön korkeudelle niin, että köysi pysyy pois tieltä mahdollisimman hyvin ja jättää työskentelyalueen esteettömäksi. Soveltuu hyvin esim. kattotyöskentelyyn. Putoamistilanteessa silmukat nousevat rinnan korkeudelle ja kiinnityspiste siirtyy siten korkealle, jolloin keho asettuu oikeaan asentoon. Putoamissuojaimen liitäntäpisteet (liukuvat kangassilmukat) sijaitsevat rinnassa.

Putoamissuojain kiinnitetään selkäpuolelle (galvanoitu D-rengas). Selkäpehmuste hengittävää materiaalia. Automaattiset pikasoljet jalkahihnoissa. Kudottu polyesterihihna, 45 mm, vahvuus >30 kN. Hyväksynnät: EN361. Käyttäjän rinnanympärys 80-150 cm, pituus 160-190 cm, paino enint. 100 kg. EAN 7350015792029.

Tästä käyttämätön merkkituote (ainoa sanominen on suojapussissa, jossa on vähän varastointituhrua) reilun satasen alle halvimman netistä löytämäni hinnan.

Hinta sis alv 24% ja kuitti tulee aina mukana.

 

Postitus 7,90 euroa ja postien yhdistely onnistuu aina. Maksutiedot saat automaattiviestissä ja näet kohteen sivulla. Maksustakaan ei tarvitse lähettää erillistä viestiä, huomaan toki suorituksen tililtä.

Palautusoikeus aina 14 vrk (samassa kunnossa kuin lähtiessä), palauttaja maksaa postikulut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 3 h 58 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

150 € Sulkeutuu 40 vrk 3 h 58 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.