Kuvaus

PUUHA-PETE VEIKEÄT VALOKUVAT

TERVETULOA PUUHA-PETEN VÄRIKKÄÄSEEN JA JÄNNITTÄVÄÄN MAAILMAAN, MISSÄ VIISI TOIMELIASTA RAKENNUSKONETTA KAIVURI-KONE, PUSKU-PUSKUTRAKTORI, HYRRE-SEMENTTIMYLLY, ROLLE-HÖYRYJYRÄ JA NOSSE-NOSTURI AUTTAVAT PETEÄ ARKIPÄIVÄN ASKAREISSA.

MUKANA 6 JÄNNITTÄVÄÄ TARINAA

HYRRE LAMMASKOIRANA-

PIKKELSIN ISÄNNÄN LAMMASKATRAASTA KATOAA LAMMAS. HYRRE HALUAISI OLLA HYVÄ LAMMASPAIMEN JA NIINPÄ HÄN PÄÄTTÄÄ LÄHTEÄ KARKULAISEN JÄLJILLE.

VEIKEÄT VALOKUVAT-

PETE OSALLISTUU VALOKUVAUSKILPAILUUN JA LÄHTEE PIKKELSIN TILALLE KUVAAMAAN. SILLÄ VÄLIN ANNI HÄLYTETÄÄN KOULULLE KORJAAMAAN VUOTAVAA PUTKEA. PETE RIENTÄÄ HÄNEN AVUKSEEN, MUTTA UNOHTAA KAMERANSA. PUTTE LÖYTÄÄ SEN JA OTTAA LOPUT KUVAT. TAITAA TULLA YLLÄTYSKUVIA!

HERRA PULTIN JUNA-

KUN PETE RAKENTAA HERRA PULTILLE PIENOISRAUTATIETÄ, KAIKKI KONEET INNOSTUVAT LEIKKIMÄÄN. NE JUOKSEVAT YMPÄRI PIHAA KUIN PIKAJUNAT KUNNES...

ANNIN JUHLAILTA-

PETE JA ANNI KORJAAVAT VANHAA KAUPPAA JOSTA TULEE UUSI RAVINTOLA. ANNIA PYYDETÄÄN RAVINTOLAN AVAJAISIIN KUNNIAVIERAAKSI. NYT PITÄÄ HANKKIA UUSI LENINKI JA PITÄÄ JUHLAPUHE!

PUSKU OTTAA OPIKSEEN-

PORMESTARILLE RAKENNETAAN UIMA-ALLASTA JA PUSKUN PITÄISI KULJETTAA TYÖMAALLE LASTI HIENOJA TIILIÄ. MATKALLA HÄN TÖRMÄÄ PUTTEEN JOKA HALUAISI KYYDIN PIKKELSIN ISÄNNÄN LUO - JA TIETYSTI KUOPPAISEN PELLON YLI.

HERRA HOPSUN PAUKKUVAT PUTKET-

HERRA HOPSUN PUTKET PAUKKUVAT JA NIISTÄ LÄHTEE KUMMALLISIA ÄÄNIÄ. KUN PETE KORJAA PUTKIA YLÄKERRASSA, HERRA HOPSU VETÄÄ IRTI LATTIALANKKUJA ALAKERRASSA.

VALMISTUSVUOSI 2004

KESTO 1HPUHUMME SUOMEA 

KELMUISSA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,95 €
Sulkeutuu 64 vrk 8 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,95 € Sulkeutuu 64 vrk 8 h 23 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.