Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myytävänä kuvanmukainen Puukeskus oy mainosuistin. Valmistajasta ei ole tietoa, mutta kovasti muistuttaa Kuusamo räsäsen seiskaa. Uistimella on mittaa noin 7,5cm ja painoa 19gr. Uistin on käytetty, joten siinä on mm. pakki-ihottumaa ja muita jälkiä mutta mielestäni ihan hyvässä kunnossa.

Nouto Kuopiosta tai postitus. Postikulut postin hinnaston mukaisesti lisätään myyntihinnan päälle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.3.2024 19:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
6.3. klo 20:14

Joo ei varmaankaan olisi, mutta arvelin/toivoin säästää tässä myös postimaksuissa. Eihän noista mahottomia saa, mutta postiltahan ei voi edes tinkiä (ja sitähän ei edes voi koittaa)!! ????????

6.3. klo 19:30

No pitänee katsoa jos kerkeän mikä olisi hinta, mikäli nyt muistan. Ajattelin katso heti "suorakauppaa", mutta haluat kai katsoa mitä muilta saisi

6.3. klo 20:04

Joo toki haluan katsoa, siksi olen laittanut huudettavaksi sen. Vaikka se olisi osta heti hinnalla, niin tuskin hinta hirveästi halvempi olisi.
Vastasin myös sinun kyselyyn proffasta ja räsäsestä priva viestillä.

6.3. klo 16:58

Paljonko maksan nyt ekana olevasta nilsusta ja tästä, että laitat ne tänne tulemaan?

6.3. klo 18:07

Jos tarkoitat tuota punaisilla raidoilla olevaa spearheadia, niin sehän on huudettavana kohteena ja lähtö sille 7€. Joten se tämän puukeskus uistimen kanssa yhteensä tulisi 12€ + posteja 2,80€ eli 14,80€ mikäli olisit ainoa spearhedin huutaja.