Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Onni Haapala jr.: PYRAMIDIHUIJAUS JA MUITA KERTOMUKSIA ARKIELÄMÄN MÄKISESTÄ MAASTOSTA.  2013 Aikamedia. 87-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Pyramidihuijaus ja muita kertomuksia arkielämän mäkisestä maastosta (2013) kirjassaan Onni Haapala jr. tarkkailee elämää seurakunnan kautta ja piirtää terävää kuvaa ihmisluonnosta saarnastuolin molemmin puolin. Teos tarjoaa iloisia ja oivaltavia havaintoja arjesta perheen ja työn keskellä. Kirjoitukset on julkaistu Hyvä Sanoma ja Ristin Voitto -lehdissä. Haapalalla on pitkä kokemus seurakuntatyöstä. Tällä hetkellä hän toimii IRR-TV:ssä kotimaan kaupunkimissioiden koordinaattorina.

 

2. Jaakko Heinimäki: OUTO HARTAUSKIRJA. 2004 Like (4. painos). 107-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Outo hartauskirja (1997) on lyhyitä, puhuttelevia tekstejä aakkosjärjestyksessä aavesärystä yllätykseen. Tekstit avaavat uusia näkymiä tuttuihin asioihin. Niitä tulee lukea pitkään ja hartaasti. Ja vähitellen. Jaakko Heinimäki (s. 1965) on helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja pastori. Kaikista hänen kirjoistaan on otettu useita painoksia: hänen tunnistettava, humoristinen tyylinsä on valloittanut suomalaisen lukijakunnan. Outo hartauskirja palkittiin ilmestymisvuonnaan (1997) vuoden kristillisenä kirjana.

Outo hartauskirja on siitä outo, että siinä on monta tasoa: se huvittaa joka sivullaan, se esittää viiltävää ja samalla rakentavaa yhteiskunta- ja kirkkokritiikkiä, se paljastaa ihmisen raadollisuuden ja osoittaa, miten salattu pyhä Jumala on.” – Savon Sanomat

Jumalan hulluksi luokiteltava ja sellaisenaan kunnioitettava pastori Heinimäki liikkuu juuri sillä rajalla, missä hyvä muuttuu oivaltamiseksi.” – Etelä-Saimaa

 

3. Tuomas Jäntti: MONTA TIETÄ TIELLE. 2006 Päivä. 160-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Monta tietä tielle (2006) vie lukijan risteyspaikkoihin, joissa valitaan kulureittiä eteenpäin. Pastori Tuomas Jäntti antaa puheenvuoron niille, jotka ovat tehneet valintansa ja ottaneet uuden suunnan. Apua valintaan löytyy ”tienviitoista”, ja kaikilla on mahdollisuus löytää Tie: ”Minä olen tie, totuus ja elämä”, sanoo Vapahtajamme (Joh. 14:6). Tuomas Jäntti valottaa myös Raamatun avulla kristillisen uskon keskeisiä käsitteitä.  Kirja on sekä henkilökohtaista puhuttelua että innostavaa opetusta – kuin kiehtova matka, jossa välillä kysytään neuvoa ja välillä tutkitaan karttaa ja tienviittoja!

 

4. Tuomas Jäntti: VASTAUKSIA ELÄMÄN TÄRKEIMPIIN KYSYMYKSIIN. 2006 Päivä (3. painos). 80-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, kannessa vähän taittumaa ja tarran jälkeä (ks. kuva), ei merkintöjä.

 Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin (2003) -teoksen alaotsikoksi on merkitty ’Tosiasioita, jotka perustuvat Jumalan sanaan, Raamattuun’. Kirjansa alussa, Saatteeksi-luvussa Tuomas Jäntti kirjoittaa: ”Uskon, että monet ihmiset kaipaavat varmaa, luotettavaa tietoa siitä, mikä on onnellisen elämän salaisuus, mikä on elämän syvin tarkoitus ja miten saa varmuuden kuolemanjälkeisestä olotilasta. Olen paljon ajatellut näitä asioita palvelustyössäni evankelistana ja pastorina. Niinpä olen Jumalan iankaikkisesti luotettavan Sanan perusteella laatinut tämän kirjasen.” Vastaus ihmisen syvimpään tyhjyyteen, janoon ja ongelmiin ei ole niiden kieltäminen, eivät huumeet, ei filosofia, eivät uskonnot, ei raha eivätkä nautinnot, vaan elävä persoona, Jeesus Kristus, Vapahtaja. Näin vakuuttaa Tuomas Jäntti niille, jotka ovat elämässään eksyksissä, ahdistuneita tai vain turhautuneita. Kirjoittaja muistuttaa Raamatun ihmeellisistä lupauksista, jotka koskevat jokaista ihmistä. Ne eivät ole sanahelinää, vaan luotettavia vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin!

 Pastori ja evankelista Tuomas Jäntti tunnetaan sytyttävänä herätyssaarnaajana ja lämpimänä ihmisenä. Hän on toiminut Suomessa seurakuntapastorina ja osallistunut kymmenien seurakuntien evankeliointikampanjoihin. Vuodesta 1976 lähtien hän on toiminut vakituisesti enimmäkseen Espanjan, Kanadan ja Yhdysvaltain siirtosuomalaisten parissa. Tuomas Jäntti tunnetaan myös kirjailijana. Ensimmäisen kirjansa Malja pohjaan, entä sitten? hän julkaisi 1976. Seuraavasta kirjasta Sykkeessä (1997) on tullut klassikko, samoin kirjasta Vastauksia elämän tärkeimpiin kysymyksiin (2003). Jäntin viimeisin teos on Totuuden hetkiä (2011).

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 14 vrk 19 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 14 vrk 19 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.