Kuvaus

Myydään otsikon mukainen USB / RS-232 adapteri + USB kaapeli. Uskoisin että laite ei toimi Windows 7 ja uudemmissa käyttöjärjestelmissä. Toimii tietääkseni myös joissain Sun Microsystemsin Sun Ray-laitteissa.

Lisätietoa Sun-tuesta yms: http://www.ferret.com.au/c/interworld-electronics/sun-ray-usb-adapter-n708767

Win XP / 2000 / Vista ajurit löytyy täältä:

http://www.driverguide.com/driver/detail.php?driverid=1365642

 

­

--------------------------------------------------------
HUOM! Luethan ilmoituksen huolella ennen huutoa! On ostajan vastuulla selvittää että sopiiko myytävä tuote hänen käyttötarkoitukseensa jos ei tätä erikseen ilmoituksessa mainita (yhteensopivuus, Windows/Linux/Mac ajurituki, tuotteen mitat yms yms.). Erehdyksissä huudettu sopimaton tuote ei ole peruste kaupan perumiseen tai varsinkaan tuotteen palauttamiseen. Hyväksyn palautukset vain tuotteen ollessa viallinen!

Huuto.net lähettää huudon voittajalle automaattisen vastausviestin mistä löydät tilinumeroni. Luethan tuon vastausviestin huolella. Toivoisin että vastaat tuohon viestiin mahdollisimman pian ja kerrot seuraavat asiat niin saan tuotteen lähetettyä sinulle mahdollisimman nopeasti: Maksoitko tuotteen jo? Mistä pankista? Jos et maksa heti niin milloin aiot maksaa? Saat automaattisessa vastausviestissä lisäohjeita maksamiseen.

Jos kohteen tiedoissa on mainittu useampi eri hintainen toimitusvaihtoehto (esim. huutopaketti / postipaketti / pakkauksen kanssa postipakettina / ilman pakkausta kirjeessä) niin kerrothan minulle erikseen sähköpostilla että minkä toimitusvaihtoehdon haluat. Tarkistathan että huuto.net käyttäjätiedoissa antamasi osoitetiedot ovat ajan tasalla!
--------------------------------------------------------

­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,90 €
Sulkeutuu 2 h 6 min 54 s

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,90 € Sulkeutuu 2 h 6 min 54 s

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.