Tuote on myyty käyttäjälle KatyaMaria hintaan 4 €

Kuvaus

Kuvanmukainen, hyvässä iskussa oleva nidottu opus Psykologian / Selviytymisen ystäville.

R. I. Sutton: TYÖPAIKAN KUSIPÄÄT - Selviytyjän opas

Välttämätön opas jokaiselle, joka on joutunut elämässään tekemisiin epämiellyttävän ja huonosti käyttäytyvän tyypin – sanalla sanoen kusipään – kanssa. Tämä kirja tarjoaa tehokkaita keinoja heistä selviytymiseen.

Professori Sutton on vuosien ajan tutkinut tunteiden ilmaisua erilaisissa organisaatioissa. Valitettavan usein työyhteisöistä löytyy ihmisiä, jotka kohtelevat toisia täysin ala-arvoisesti. Työtovereille jää usein ahdistunut, uupunut, loukattu tai epätoivoinen olo.

Suttonilla on toimiva selviytymisstrategia jokaista kusipäätyyppiä varten. Ohjeet ovat yksinkertaisia ja joskus yllättäviäkin, ja niiden avulla on mahdollista taistella kaikkia elämän ankeuttajia vastaan.
Kirja opastaa lukijaa myös katsomaan kriittisesti omaa käytöstään, jotta oma sisäinen ilkiö ei pääse tilanteen ohjaksiin.

Suttonin testatuilla ohjeilla jokainen voi kehittää itselleen sekä oikean asenteen että toimintasuunnitelman, joiden avulla on helpompi pitää pää kylmänä ja estää yhdenkään kusipään yritys pilata päiväsi.



POSTITETTAESSA PK.lisä 3,40e

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 10.3.2024 13:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.