Tuote on myyty käyttäjälle LinkkiParkki hintaan 1,90 €

Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Savages

Kolminkertaisesti Oscar-palkittu** ohjaaja Oliver Stone herättää henkiin seksikkään ja eeppisen tarinan. Häikäilemätön meksikolainen huumekartelli on saanut vihiä vauraassa kalifornialaisessa merenrantakaupungissa asuvan ystäväkaksikon innovatiivisesta marihuanabisneksestä. Ystävykset huomaavat joutuneensa keskelle ylivoimaiselta vaikuttavaa huumesotaa, ja heidän on osallistuttava raivokkaaseen taisteluun pelastaakseen tytön, jota molemmat rakastavat. Pääosissa Taylor Kitsch, Blake Lively, Aaron Johnson, John Travolta, Benicio del Toro ja Salma Hayek.

Ohjaus
Oliver Stone

Näyttelijät
John Travolta
Salma Hayek
Emile Hirsch
Aaron Johnson
Benicio Del Toro
Uma Thurman
Blake Lively
Trevor Donovan
Taylor Kitsch
Joel David Moore
Gillian Zinser
Gary Stretch

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.4.2024 14:34
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.