Kuvaus

Myyn kuvassa olevan elokuvan ylimääräisenä pois. Huutoja kiitos! Palautteestani voit päätellä saavasi mitä olet tilannut!

"Rabbit Hole - Takaisin elämään" on vuonna 2010 julkaistu draamaelokuva, joka perustuu David Lindsay-Abairen samannimiseen näytelmään. Elokuva kertoo tarinan Beckettin perheestä, joka yrittää selviytyä traagisesta menetyksestä ja käsitellä surua ja menetyksen aiheuttamaa tuskaa. Elokuva tutkii perhesuhteita, surutyötä ja toipumista.

"Rabbit Hole - Takaisin elämään" seuraa Beckettin perheen tarinaa, kun he yrittävät löytää tavan selviytyä traagisesta menetyksestä. Beckettit, Becca ja Howie, ovat nuori aviopari, joiden elämä järkkyy syvästi, kun heidän nelivuotias poikansa Danny kuolee äkillisesti liikenneonnettomuudessa.

Elokuva kuvaa Beccan ja Howien surua ja tuskaa menetyksen jälkeen. He kamppailevat löytääkseen tavan toipua ja palata takaisin normaaliin elämään, mutta heidän surutyönsä etenee eri tavoin. Becca vetäytyy sisäänpäin, yrittäen tukahduttaa tunteensa ja paeta menneisyyttä. Howie puolestaan pyrkii löytämään lohtua tukiryhmästä ja yrittää palauttaa elämänsä takaisin raiteilleen.

Elokuvassa tutkitaan myös Beccan suhdetta nuoreen mieheen nimeltä Jason, joka liittyy Dannyyn tapahtuneeseen onnettomuuteen. Becca tapaa Jasonin sattumalta ja heidän välinen yhteys auttaa häntä käsittelemään menetyksen aiheuttamaa syyllisyyttä ja kipua.

Genre: Draama
Tuottaja: Future Film
Discs: 1
Alkuperäisnimi: Rabbit Hole
Ikäraja: 12
Ääni: Dolby digital 5.1
Pääosat/näyttelijät: Nicole Kidman, Aaron Eckhart, Dianne Wiest
Ohjaaja: John Cameron Mitchell
Valmistumisvuosi: 2010
Valmistumismaa: USA
Kesto: 87 min
Kieli: Englanti
Tekstitykset: Suomi, ruotsi, norja
Kuvasuhde: 1.78:1

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 9 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,40 € Sulkeutuu 35 vrk 9 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.