Kuvaus

Into 2019 Kovakansi

1.painos

Uusi

Aikoina ennen jättimäisiä ketjuja ja verkkokauppaa Helsingissä vaikutti radio- ja sähkötarvikekauppa Radio-Mikro. Vuosina 1946–1992 toiminut Radio-Mikro saavutti ennakkoluulottomalla otteellaan kulttimaineen alan harrastajien keskuudessa. Radio-Mikro kertoo yrityksen vaiheiden kautta suomalaisen yhteiskunnan avautumisesta sekä suomalaisten yritysten ja talouden historiasta.

Tarinan keskiössä ovat Radio-Mikrossa vuosien varrella vaikuttaneet persoonat ja yrityksen omintakeiset toimintatavat, kuten myynnin perustana olleet lennokkaat kiertokirjeet ja myymälöiden palvelun puute. Ulkomaille suuntautuneiden messumatkojen kommellukset ja yhteenotot viranomaisten kanssa piirtävät herkullista ajankuvaa.

Kirjan pohjana ovat toimitusjohtaja Yrjö Sarasteen, yhtiön työntekijöiden ja yhteistyökumppanien haastattelut sekä myös legendaariset kiertokirjeet. Kuvituksena on ennen julkaisemattomia valokuvia ja mainoksia, jotka valaisevat kuluttajan arkea menneinä vuosikymmeninä. Liitteessä tekniikan tohtori Kari Leppälä avaa Radio-Mikron roolia Suomen innovaatiokentässä.

FK Maija Saraste toimi pitkään Oulun kaupunginkirjaston apulaisjohtajana. Saraste on Radio-Mikron toimitusjohtajan Yrjö Sarasteen tytär.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 12 vrk 7 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

16 € Sulkeutuu 12 vrk 7 h 21 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.