Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tom Clancy's Rainbow Six -pelisarja kuuluu ehdottomasti toimintapelien kärkikastiin. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat pelimaailman kehtoon, Las Vegasiin. Pahisten tarkoituksena on tuoda kaupunkiin terrori aivan ennennäkemättömällä tavalla. Sinun tehtävänäsi on eliminoida nuo aikeet ja pitää kaupunki turvallisena. Taisteluita käydään Vegasin tunnetuilla alueilla kuten Fremont Streetillä, pääkadulla The Stripillä ja tietenkin kasinoilla. Kilpajuoksu kelloa vastaan on alkanut. Onko sinusta ainesta pelastamaan Vegas terrorilta? Puitteet on huiketa - kunnon pelimiestä tarvitaan.
- Luvassa on uusia hahmoja kuten tiimin vetäjä Logan Keller, aseiden ja räjähdyksien asiantuntija Michael Walter ja elektroniikan asiantuntija Jung Park
- Pelin realistisuus on viety aivan uudelle tasolle, sillä pelaaja pystyy tekemään ratkaisuja reaaliajassa kuten hakkeroimaan tietokoneita tai esimerkiksi paikallistamaan terroristin kännykän sijaintia.
- Mukana viimeisintä edistyksellistä animaatiota, jotka tekevät toiminnallisuudesta entistäkin näyttävämpiä. Näistä animaatiosta ovat vastanneet Hollywoodin animaatiogurut.
- Uuden sukupolven pelimoottori vie Rainbow Six- pelisarjan aivan uudelle tasolle
- Ole nopea tekemään ratkaisuja, ennenkuin terroristit sen tekevät.
- Voit myös luoda itsellesi hahmon monipeliä varten nettiin

Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Levyn kunto: Hyvä
Tuotenumero: XB6H

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 12:26
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.