Kuvaus

Hyväkuntoinen paketti

HERRA R. KUJANJUOKSU
Päällisin puolin herra Raabin elämä näyttää aivan normaalilta, ja joku voisi jopa kadehtia hänen menestystään. Hän työskentelee arkkitehtitoimiston piirtäjänä ja asuu mukavassa talossa viehättävän vaimonsa ja poikansa kanssa. Työpäivän jälkeen katsellaan televisiota ja viikonloppppuisin sukulaiset ja ystävät poikkeavat vierailulle. Heidän avioliittonsakin on onnellinen, vaikka pyrkyrimäinen rouva Raab välillä arvostelee miestään ja patistaa häntä ylenemään työssään. Arkipäiväisen pinnan alla kytee silti jotain arvaamatonta, joka eräänä päivänä ylittää herra Raabin sietokyvyn, ja ajaa hänet järjettömään tekoon josta ei ole paluuta entiseen.
MARTHA
Kolmekymppinen ja hyväuskoinen Martha on aina uhrautunut vanhempiensa vuoksi. Kun hänen isänsä yllättäen kuolee sydänkohtaukseen, Martha ryhtyy hoitamaan epäkiitollista äitiään, joka ei säästele tytärtään loukkauksilta.
LILI MARLENE
Willie on kaunis cabaret-tanssija Zürichissä, Toista maailmansotaa edeltävässä natsi-Saksassa. Hänen poikaystävänsä, sveitsiläis-juutalainen Robert on taitava lauluntekijä, joka kirjoittaa Willielle laulun Lili Marlene, saksalaisten sotajoukkojen keskuudessa suurta suosiota nauttivan kappaleen. Laulun myötä seuraava suosio ja julkisuus saa jopa itse Hitlerin kiinnostumaan valovoimaisesta tähdestä, joka alkaa samalla ajautua erilleen Robertista - vastarintaliikkeeseen kuuluvasta rakkaastaan. Sodan roihutessa ilmiliekeissä Euroopassa, kulkevat parin tiet erilleen, vaikka rakkaus ja toivo yhdessäolosta eivät suostu kuolemaan.
QUERELLE ( EI SUOMI-TEKSTEJÄ )
Nuori ja komea merimies Querelle saapuu raskaissa tunnelmissa Brestin satamakaupunkiin. Satamasta tulee makaaberin ja merkillisen pelin näyttämö, missä viha-rakkaussuhteet kukoistavat ja Querelle on sekä pelaaja että pelinappula.
FONTANE EFFI BRIEST
Vasta 17-vuotias Effi Briest menee naimisiin häntä vanhemman paronin kanssa ja muuttaa asumaan eristyksissä olevaan kylään. Miehensä jatkuvan matkustelun takia Effi päätyy suhteeseen charmikkaan naistenmiehen kanssa. Vuosia myöhemmin yksityiskohdat Effin suhteesta tulevat esiin traagisin seurauksin.
LOLA
Rainer Werner Fassbinderin elokuva sijoittuu 50-luvun loppuun, sodanjälkeisen Saksan nopean talouskasvun ja jälleenrakentamisen aikaan. Lola (Barbara Sukowa) on viettelevä ja määrätietoinen kabareelaulaja-tanssija jolla on suhde rakennustarkastaja von Bohmiin (Armin Mueller-Stahl).
Juuri virkaansa nimitetty von Bohm on päättänyt ravistella rakennusteollisuuden jähmeää virkakoneistoa ja kitkeä alalla vallitsevan korruption, mutta tarkastuskäynti ilotaloon jossa Lola työskentelee, vaikeuttaa hänen suunnitelmiaan. Pitäisikö hänen olla uskollinen naiselle jota hän niin kiihkeästi rakastaa, vai asettuuko oma ura etusijalle? Eikä Lola kaihda keinoja etsiessään parempaa tulevaisuutta.
KIINALAINEN RULETTI
Mies ja hänen vaimonsa ovat molemmat tietämättään varanneet viikonloppuloman rakastajansa kanssa samaan kartanoon. Sekaannus hämmentää alkuun, mutta tilanne yritetään selvittää sivistyneesti. Kun perheen vammainen lapsi ja hänen hoitajansa saapuvat, jännite alkaa kasvaa.
PELKO JÄYTÄÄ SIELUA
Yksinäinen keski-ikäinen nainen (Mira) aloittaa suhteen maahanmuuttaja-arabin kanssa. Heidän rakkautensa ei kuitenkaan vedä vertoja ystävien ja perheiden järkytykselle. Samalla kun Fassbinder analysoi saksalaista yhteiskuntaa, hän tekee myös kunniaa Doulglas Sirkin Kaikki minkä taivas sallii -elokuvalle.
MARIA BRAUNIN AVIOLIITTO
Maria ja Hermann Braun solmivat kaikessa kiireessä, pommien putoillessa Berliiniin, avioliiton v.1943. He viettävät vain vajaan vuorokauden yhdessä kun aviopuolison täytyi palata takaisin Venäjän rintamalle. 
Sodan päätyttyä ilmoitetaan Hermann kadonneeksi. Epätoivoinen Maria joutuu ahdinkoon, hän alkaa myydä itseään. 
Eräänä päivänä Hermann palaa Venäjän vankileiriltä... 
PETRA VON KANTIN KATKERAT KYYNELEET
Petra von Kant on muotisuunnittelija, jolla on sadomasokistinen suhde assistenttiinsa. Kun Petra tutustuu nuoreen Kariniin, herää aivan uusia tunteita ja syntyy dramaattinen triangelisuhde. Karkeiden seinien sisälle ilmestyy piristävä valojuova, kun malliksi haikaileva Karin astuu kuvioihin. Emotionaalisesti epävakaa Petra rakastuu häneen, mutta Karinin tunteisiin ei voi luottaa. Niinpä silmäkulmat kostuvat muistakin kuin sentimentaalisista pop-kappaleista.
LIFE. LOVE AND CELLULOID ( Dokumentti Fassbinderin elämästä )
Sisältää Fassbinderin haastatteludokumentin vuodelta 1977 sekä dokumentin Life, love and Celluloid Fassbinderin urasta ja elämästä.
KAUPPIAS KAIKEN AIKAA
Neljän vuodenajan kauppias on Rainer Werner Fassbinderin käsikirjoittama ja ohjaama vuoden 1972 länsisaksalainen elokuva, jonka pääosissa ovat Hans Hirschmüller ja Irm Hermann. Juoni seuraa 1950-luvun Münchenissä asuvan hedelmäkauppiaan elämää, jota välinpitämätön yhteiskunta ajaa reunan yli.

TV-SARJA

BERLIN ALEXANDERPLATZ REMASTERED ( 6 X dvd, muoveissa )
Berlin Alexanderplatz on vuonna 1980 valmistunut 14-osainen länsisaksalainen televisiosarja, jonka Rainer Werner Fassbinder ohjasi Alfred Döblinin samannimisen romaanin pohjalta. Sarja kertoo Franz Biberkopfista, sementtityöläisestä ja muuttomiehestä, joka on juuri vapautunut vankilasta.
Valmistumistuessaan Berlin Alexanderplatz teki television historiaa. Jättiteos Berliinin alamaailmasta oli Saksan liittotasavallan kallein produktio aikana, jolloin maan draamatuotannossa panostettiin laatuun.

MYYDÄÄN PAKETTINA

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 67 vrk 22 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

139 € Sulkeutuu 67 vrk 22 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.