Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Tätä elokuvaa ei ole edes julkaistu 4K:na suomitekstein. Aluekoodi 2 B, eli toimii suomalaisissa 4K soittimissa. 

Rakastaja - Lover - DigiBook / L'Amant (1992) 4K Ultra HD + Blu-ray) Levyt uudenveroiset.

Paperiläpyskän alaosa lähtenyt irti (kuva 2). Mediabookin alareunassa alhaalla pieni painauma (kuva3) + takakannen yläosassa jälkeä hieman (kuva 4), muuten uudenveroinen.

Draama vuodelta 1991 ohjaus Jean-Jacques Annaud pääosissa Jane March ja Tony Leung Ka Fai.

Indokiina 1920-luvun lopussa. Kostean painostavassa kuumuudessa seisoo 15-vuotias tyttö lautalla Mekong-joella ja unelmoi. Hänellä on valkoinen hattu ja kirsikanpunaiset huulet. Suuresta mustasta limusiinista häntä tarkkailee mies. Sydän pamppaillen mies astuu esiin ja tarjoaa tytölle kyydin. Näin alkaa heidän kiihkeän intohimoinen suhteensa. Tapaamiset järjestetään aina salaa, lukittujen ovien takana. Tyttö nauttii heräävästä seksuaalisuudestaan miehen tehdessä pitkiä tutkimusretkiä hänen vartalollaan. Mutta heidän suhteensa on samalla tuhoon tuomittu. Tyttö on köyhä, neitsyt ja valkoihoinen. Mies on rikas, kokenut, aasialainen ja hänet on jo luvattu toiselle. Miehen isä näkee poikansa mieluummin kuolleena kuin valkoisen tytön kanssa! perustuu  Marguerite Duras'n romaaniin.

Valmistusvuosi: 1992

Kesto: 1 h 55 min  

Kuva: Widescreen 1.85:1 UHD 2160p HDR10, Dolby Vision

Ääni: Englanti - DTS HD MA 5.1

Tekstitys: Englanti

Kotelon kansien kieli: Englanti

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


49,90 €
Sulkeutuu 16 vrk 15 h 44 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49,90 € Sulkeutuu 16 vrk 15 h 44 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.