Tuote on myyty käyttäjälle lkoi hintaan 15 €

Kuvaus

Tässä tarjolla sininen, uusi ja täysin käyttämätön työliivi, jossa monenlaisia taskuja ja erilaisia timpurin ta vastaavan työssä tarvittavia lokeroita. Liivissä on YIT: n valkoinen logo (lahjaksi saatu mutta ei tarvetta). Liivin koko on L eli hartialeveys on 40 cm ja pituus niskasta helmaan 75 cm. Liivi on Kajax-tuote. Hoito-ohjeet vaatteessa. Oikean rinnan kohdallaoleva epämääräinen läpyskä on nimilapun paikka.

Maksu toimituskuluineen (matkahuoltopakettina 6,80 euroa) tilille, ja paketti lähtee pikaisesti matkaan. Noutokin käy erikseen sovittavana ajankohtana Tuusulasta Hyrylän keskustasta.

Katso muutkin myyntikohteeni, miesten paitoja, puseroita ja solmioita, naisten sekä nuorten vaatteita, käsi- ym. laukkuja, asusteita, huiveja, nahkavöitä, miesten ja naisten kenkiä, kodin käyttöesineitä, koriste-esineitä, tauluja, mattoja, värillistä lasia, kirkasta lasia, keramiikkaa, kupariesineitä, erilaisia keräilykohteita, säilöntäastioita, kaulakoruja, pitsi- ym. pöytäliinoja ja pienten lasten erilaisia rakennuspalikoita. Yhdistelen postituksia.

HAKU rakentaja timpuri työliivi remonttireiska

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 22:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.