Kuvaus

Kuvien elokuva. EI SUOMITEKSTEJÄ! Tekstit englanniksi. Aluekoodi 2 B, eli 4K toimii suomalaisissa Blu-ray soittimissa. Blu-ray on aluekoodi 1 A, tarvitset sen katsomiseen aluekoodivapaan soittimen.

Rambo: First Blood   (4K Ultra HD + Blu-ray)   Muuten uudenveroinen, mutta kotelossa hieman tarrajälkeä 4K logon kohdalla (ainahan näissä USA painoksissa on) + kotelon sivussa hieman suojamuovia jäänyt kiinni koteloon, kun ne on irroitettu. Takakansi hieman kupruilee.

Toiminta vuodelta 1982 ohjaus Ted Kotcheff pääosissa Sylvester Stallone ja Richard Crenna.

Räjähtävä toimintapakkaus, joka pitää katsojan otteessaan loppuun asti!

Se oli taistelu, jota hän ei voinut voittaa- Sylvester Stallone on sotaveteraani John Rambo. Vihreiden barettien vähäpuheinen soturi oli joskus täydellinen tappokone, mutta Vietnamin sodan liekkien kuoltua hän haluaa vain unohtaa ja elää rauhassa. Virkaintoisen ja ylimielisen pikkukylän sheriffin mielestä palkittu sotaveteraani on kuitenkin vain pelkkä kulkuri. Sheriffi heittää Rambon tyrmään ja kohtelee tätä kuin kapisinta koiraa. Mutta sitten todellinen helvetti pääsee valloilleen: Rambo karkaa. Sheriffi lähettää kaikki miehensä karkulaisen perään- tuhoisa ihmismetsästys on alkanut!

Valmistusvuosi: 1982

Kesto: 1 h 33 min

Kuva: Widescreen 2.35:1 UHD 2160p, HDR

Ääni: Englanti - DTS HD MA 5.1

Tekstitys: Englanti 

Kotelon kansien kieli: Englanti (USA painos)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


24,90 €
Sulkeutuu 45 vrk 14 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 45 vrk 14 h 25 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.