Kuvaus

Naisen rannekello ja merkki MC  . Kellotaulun ympärille on istutettu jalokiven näköisiä koristeita, mutta eivät ole ihan oikeita  valkoisia timantteja , vaan synteettisiä. Kellotaulun halkaisija  on 25mm. Kelloa ei ole koskaan kannettu ja takana on vielä aito suojatarra paikoillaan. Kaunis kello ja käy tarkasti. Käytetty.

UHR16FB601 Kello Rannekello naisten. MC.   Tämä ei ole ns. kopio kello ja ei ole kuuluisaa muotimerkkiä MCM, jonka naiset heti tunnistavat. Rannehihna on päällisin aitoa nahkaa. Kaunis kello.

Moni itseään kello-asiantuntijaksi nimittävän henkilön suu menee aivan suppuun ,kun heiltä kysyy, mitä saksalaisia kellomerkkejä on tarjolla.

Hieman asioista perillä oleva laukaisee aika pian: Junghans, jonka uudet rannekellot alkavat hinnasta n. 400 euroa ja keskihinta on Junghans kelloille noin 1000 euroa.

Sitten on Nomos , hyvä sveitsiläis-saksalainen kello ja jokainen Rolex tai Omega kellon kantaja oikein havahtuu, kun kuulee nimen A.Lange & Söhne paikkakunta Glashütte Saksa. Nämä kellot ovat minun mielestä paljon paljon parempia kelloja kuin nuo kaksi ja ne eivät eroitu niin selvästi edukseen massasta.....moni miljonääri haluaa pitää ulkoisesti vaatimatonta linjaa. Teknisesti ovat kaikki Saksan Glashütte kellot aivan huippu-Nobel-luokkaa...parasta mitä rahalla saa.

Kellomerkki Glashütte Original on valitettavasti normaalia kellohinnan tasoa hieman korkeampi, parhaimmat maksavat 3000-5000 euroa. Tosin tehdas oli DDR aikakautena myös tuottelias ja sen aikakauden kelloja on paljon, usein hinta 200-600 euroa. Made in Germany kelloja.  

Jokainen kadunmies tietää, että kellot tulevat Sveitsistä ja juuri siellä ne ovat kanssa kalliita! Voisi sanoa, aivan samaa laatuluokkaa saat Saksasta ja nykyään on myös Japanin kellotehtaiden laatu huippua. Uusia tulokkaita kello alalle ovat Kiina ja moni kerää myös vanhoja Neuvostoliitto ja DDR kelloja, useinmat ihan kelpo kelloja . 

A.Lange & Söhne Glashütte kellojen hinnat liikkuvat usein siinä 10,000-50,000 euroa kappale, tehtaan luxus kellot taas ovat todella kalliita, niiden hinta voi olla yli 300,000 euroa.  Moni upporikas saksalainen ja sveitsiläinen kantaa ranteessaan kelloa, jonka arvo on sama, kuin omakotitalon arvo .   Esimerkiksi pelkkä tyhjä A.Lange & Söhne kellolaatikko (lahjapakkaus, nahasta) maksaa siis ilman kelloa jo 800 euroa.  (Vain pelkkä tyhjä laatikko )   Kun puhutaan huippukelloista, ei voi ohittaa saksalaista A.Lange & Söhne firman kelloja, usein jopa Rolex kellon omistaja voi vaihtaa omansa A. Langen kelloon....Made in Germany.

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 59 vrk 3 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

12,90 € Sulkeutuu 59 vrk 3 h 12 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.