Kuvaus

Apua lasten infektioihin ja allergioihin

"Tietty määrä kuumeisia tulehdustauteja kuuluu normaaliin lapsuuteen. Mutta normaaleja lapsuuden harmeja nämä eivät enää ole, jos lapsi sairastaa infektion toisensa jälkeen ja joutuu syömään antibioottikuurin kuukaudessa. Silloin hän on kadottanut vastustuskykynsä ja joutunut infektiokierteeseen.

Korvalääkäri Rauli Mäkelä painottaa työssään lapsen kokonaisvaltaista hoitoa. Hän haluaa myös muistuttaa, että infektioilla ja allergioilla on paljon samoja aiheuttajia.

Rauli Mäkelä suosittaa, että ennen korvien putkituksia ja vahvoja lääkkeitä koetetaan pehmeitä hoitomuotoja, jotka tukevat lapsen luontaista vastustuskykyä. Itse asiassa niillä saadaan usein tehokkaampia paranemistuloksia kuin koululääketieteen kovilla kuureilla.

Kirjassa käsitellään tulehduskierteen ja allergiaongelmien voittamista ruokavalion, maitohappobakteerien ja lisäravinteiden avulla. Kirja sisältää käytännön ohjeiden lisäksi myös tapausselostuksia allergisen lapsen hoidosta.

Irti tulehduskierteestä on vuonna 1991 julkaistun samannimisen kirjan uudistettu ja täydennetty laitos. Kirja tarjoaa tietoa tavallisten tulehdusten ja allergioiden oireista, syntytavoista sekä niiden hoitokeinoista.

Rauli Mäkelä on luontaislääketieteen arvostettu pioneeri Suomessa." [takakansi]

 

Tammi 2002. Toinen, uudistettu laitos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 13 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 2 vrk 13 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.