Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mikael Fogelholm - Seppo Rehunen

"Urheilija on valmentautumisensa useissa vaiheissa ongelmallisten kysymysten edessä. Harjoittelun tehoa, palautumista ja suorituskykyä optimoitaessa ravinnon ja nesteen eli kehon käyttämien polttoaineiden, elimistön rakennustarpeiden, nestetasapainon ja aineenvaihdunnan toimivuuden merkitys korostuu äärimmilleen.

Mitäpä suuhun siis pitäisi laittaa? Riittääkö tavallinen suomalainen ruokavalio menestymiseen kansainvälisissä urheilumittelöissä? Tarvitaanko lisäravinteita?

Ravitsemus, liikunta ja terveys -kirja vastaa näihin ja moniin muihin kysymyksiin eri tyyppisten urheilulajien kannalta, mutta se ohjaa myös tavallista kuntoilijaa, laihduttajaa ja kasvavaa koululaista ravitsemuksen oikealle tielle huomioiden yksilön erityistarpeet. Kirja tarjoaa todellisten asiantuntijoiden ohjeet siitä, mihin ruokailussa olisi kiinnitettävä huomiota.

Vuosikausia kestänyt yhteistyö kirjoittajien kanssa on auttanut minua tekemään itselleni tarkoituksenmukaisia valintoja ruokapöydän ääressä ja samalla erottamaan kestävyysurheilun kannalta olennaiset ravitsemuksen piirteet harjoitustehoni ja kilpailusuorituksien! parantamiseksi. Siksi rohkenen suositella kirjaa kaikille, jotka haluavat saada enemmän irti liikunnasta, työstä tai hoitaa terveyttään. Kirja soveltuu erinomaisesti myös opetusmateriaaliksi. Opi syömään omien vaatimustesi mukaisesti!

Harri Kirvesniemi hiihtäjä, liik.tiet. yo" [takakansi]

 

VK-Kustannus Oy 1999. Toinen uudistettu painos. Kovakantinen.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


6 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.6.2024 1:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.