Kuvaus

Eritääin hienossa, käytetyssä kunnossa oleva laadukas talviasu pienelle tytölle!

 

Takissa on irroitettava huppu. Hihansuissa kuminauhat, helmassa kiristysmahdollisuus. Edessä kaksi vetoketjutaskua. Väreinä mustalla pohjalla vaaleanpunaista, valkoista ja tummanharmaata. Hihansuissa sisällä fleecessä käytön jälkeä. Takkiin saa painonapein kiinni Reiman oman fleecen. Fleece myös hupussa ja kauluksessa nyppyyntynyt ja tummunut.

Mitat:

- kainalo - kainalo 42 cm

- kainalo - hihansuu 26 cm

- niska - helma 43 cm

Housut ovat mustat,  sopivat hyvin takin kanssa. Pitkä vetoketju helpottaa pukemista. Lahkeensuissa kuminauhat,  jalkalenksut laitan mustasta kuminauhasta, kun ovat hävinneet. Korotettu vyötärö suojaa hyvin selkää leikkiessä. Kuminauhaolkaimet, pepussa "lämmikkeet". Housut ovat periaatteessa uudet, vain muutaman kerran pidetyt.

Mitat:

- vyötärö venyttämättä 56 cm

- kainalo - lahkeensuu 56 cm

- haara - lahkeensuu 33 cm

.Asua on pidetty ns. parempana pukuna. Veden-, tuulen ja kosteudenpitävä, mutta silti hengittävä! Sanoisin lähes uudenveroiseksi!

Katsothan muutkin kohteeni. Myynnissä paljon hyväkuntoisia merkkivaatteita, uusiakin! Mm. Marimekko, ReimaTec, Jonathan Tähti, Polarn o Pyret, T2H, Viking, Gant, Burberry, Timberland, Superfit, me&i, Ej sikke lej

Hakusanat: ReimaTec, Reimatec, Reima Tec, 2-osainen. talvipuku, talviasu, toppapuku, toppa-asu, toppahousut, talvihousut, toppatakki, talvitakki

Katsothan palautesivulta kuvauksestani mahdolliset lomani!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 55 vrk 4 h 19 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

48 € Sulkeutuu 55 vrk 4 h 19 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.