Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Reimatec Proxima toppahousut, Aquatic koko 164 cm. Olivat tytöllä käytössä muutaman kerran laskettelemassa. Kaikinpuolin hyvät ja ehjät housut. 

Lasten laadukkaat Reimatec-talvihousut, joissa on laskettelussa käteviä ominaisuuksia. Vedenpitävä ja hengittävä materiaali. Kestävät vahvikkeet lahkeissa. Joustava vyötärö. Lasten veden- ja tuulenpitävät Reimatec-toppahousut on valmistettu kestävästä materiaalista. Tekninen materiaali on myös hengittävää ja likaahylkivää. Saumat on teipattu vedenpitäviksi, ja lumilukot lahkeiden suussa estävät lumen tunkeutumisen lahkeeseen. Sileän polyesterivuorin ansiosta nämä talvihousut on helppo sujauttaa jalkaan. 
Irrotettavien ja säädettävien henkseleiden ansiosta suoran malliset housut pysyvät menossa mukana. Yksityiskohdat viimeistelevät nämä talven toimivimmat ulkohousut: säädettävät lahkeensuut, heijastavia yksityiskohtia, kaksi sivutaskua.

  • Materiaali: 100% polyesteri, polyuretaani-pinnoite
  • Pesuohje: Pestävä erillään nurin käännettynä. Sulje vetoketjut ja tarrat. Käytä pesuainetta, joka ei sisällä valkaisuainetta. Älä käytä huuhteluainetta. Ota vaate pois pesukoneesta välittömästi ohjelman päättymisen jälkeen värinmuutosten ehkäisemiseksi. Voidaan kuivata kuivauskaapissa tai -rummussa (max. 40 °C).

Housut edestä

Polvet

Lahkeensuut

Vyötärö

Takaa

 

Postikulut lisätään huudon hintaan. 

Yhdistelen postikuluja! Samoilla postikuluilla kulkee enemmänkin :)

Hakusanat: reimatec, tuulenpitävät, vedenpitävät, hengittävät, lämpimät, laskettelu. ulkoilu, talvi, housut, toppahousut, lasketteluhousut

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 6.4.2024 13:17
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista ja vähintään 2 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
20.10. klo 1:48

Hei, tämä saattaa olla se mitä etsin. Minulla on sähköposti (e-box) bio(info)sani, lähetä minulle kuvia, koska jostain syystä täällä näkyy vain yksi kuva. Kiitos.

muokattu 22.10. klo 22:29

Hei! Eikö näy näitä kuvia joita on 6kpl?
Laittaisitko sähköpostiosoitteen niin laitan kuvat?