Kuvaus

"Sisäinen tarkkailu on liikkeenjohdon ylläpitämää, luonteeltaan positiivista valvontaa, jolle on tunnusomaista, että jokaisen oletetaan suorittavan tehtävänsä liikkeenjohdon antamien ohjeiden mukaan. Sisäisen tarkkailun eräinä tärkeinä tavoitteina onkin henkilökunnan kasvattaminen huolellisuuteen ja yrityksen johdon opettaminen selvien ohjeiden antamiseen. Sen tehtävänä on myös ehkäistä väärinkäytökset jo ennakolta, mutta ennen kaikkea puuttua asiaan, jos annetuista ohjeista on poikettu - .joko vahingossa tai tahallaan.

Kauppat. maist. Reino Vennon laatimassa kirjassa tarkastellaan meillä ensimmäistä kertaa yhtenä kokonaisuutena tätä yrityksen johtamisen tärkeää osatekijää. Teos perehdyttää sisäisen tarkkailun tähän asti melko vähän tunnettuihin periaatteisiin ja menetelmiin sekä yrityksen organisaation luomisessa varteenotettaviin psykologisiin tekijöihin ja kiinnittää huomiota esimieskoulutuksessa tärkeään valvonnan systematiikkaan. Kirja perustuu tekijän alan kenttätyössä keräämään laajaan suomalaiseen aineistoon.

Teos soveltuu sekä kurssikirjaksi kaupallisiin oppilaitoksiin että käsikirjaksi toimitusjohtajlle, talousjohtajille, osasto- ja toimistopäälliköille ym. esimiesasemassa oleville, jotka tarvitsevat valmiit ohjeet tarkkailu-ongelmiensa ratkaisemiseksi." [takakansi]

 

Weilin+Göös 1966, 2. painos. Kovakantinen. 8 kuvaa.

 

Hieman kulumaa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 84 vrk 15 h 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 84 vrk 15 h 28 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.