Kuvaus

Vapauta - Manipuloi - Hallitse

Tervetuloa vallankumoukseen! Republic: The Revolution sijoittuu Novistranaan, kuvitteelliseen ex-neuvostotasavaltaan, jota hallitsee ankara ja korruptoitunut diktaattori. Henkilökohtaisten syiden ajamana on aika nousta presidentin valtaa vastaan ja aloittaa vallankumous! Mutta onko uusi valta massat vapauttava ihannehallitus vaiko uusi kansaa ikeensä alle polkeva hirmuhallitsija - se on Sinusta kiinni!

Alussa pelaaja aloittaa yksittäisenä tekijänä tavoitteenaan vallankumous ja poliittisten voimavarojen kerääminen vallan ja kontrollin saavuttamiseksi. Tapoja edetä on monia: vaikutusvalta, vauraus tai väkivalta, jotka kaikki toimivat välineinä suosion keräämisessä ja liittolaisten hankkimisessa. Tärkeillä ja vaikutusvaltaisilla henkilöillä, kuten salainen poliisi, julkkikset, poliittiset avustajat ja valtaa pitävät rikolliset, ovat tärkeässä asemassa valtaannousussa ja sadat eri vaihtoehdot ja valinnat vaikuttavat suorasti tai epäsuorasti menestykseen ja tapaan, jolla vallan kahvaan tartutaan. Tapoja vaikuttaa on monia, aina mellakoista ja mielenosoituksista rikollissyndikaatteihin, hyväntekeväisyysgaaloihin ja propagandan eri muotoihin.

Mutta myös uhkatekijöitä menestykselle on monia, kuten esim. muut poliittiset tahot sekä tietysti valtaa pitävä hallitus. Ole armoton tai miellyttävä johtohahmo, mutta muista, että kaikilla teoilla on seurauksensa - niin hyvässä kuin pahassakin.

Levyn kunto: Hyvä
Kotelon kunto: Hyvä
Manuaalin kunto: Hyvä
Tuotenumero: PC722

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 23 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

0,95 € Sulkeutuu 71 vrk 23 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.