Kuvaus

Kuvien boksi suomitekstein.

Resident Evil - 1-6 Movie Collection   (4K Ultra HD)   uusi ja muoveissa.

Collection of all 6 films, based on the popular computer game.

Experience the exhilarating epic journey of Resident Evil from beginning to end, with ALL SIX FILMS in RESIDENT EVIL: THE COMPLETE COLLECTION!

RESIDENT EVIL

Umbrella Corporation on yksi maailman suurimmista biotekniikan ja lääkealan yrityksistä. Mutta syvällä maan alla, huippusalaisessa Pesäksi kutsutussa laboratoriossa tehdään kaikkien tuottavinta työtö; geenitutkimusta ja biologisia aseita. Mutta jotakin menee pahasti pieleen; tarttuva ja tappava virus pääsee laboratorion ulkopuolelle. Sen leviämistä yritetään estää lähetämällä kommandojoukot alas laboratorioon eristämään virus. Heillä on vain kolme tuntia aikaa. Perillä he huomaavat, että virus on jo ehtinyt muuttaa kaikki Pesään jääneet epäkuolleiksi. Suurin ongelma ei olekaan enää vain tikittävä kello, vaan vastassa olevat verenhimoiset zombiet ja hulluksi tuleet mutanttidobermannit - ja ne tekevät kaikkensa tappaakseen...

RESIDENT EVIL: APOCALYPSE

Jatko-osa suosittuun peliin perustuvalle elokuvalle.
Painajainen ei ole päättynyt. Alice (Milla Jovovich) on täpärästi pelastunut Raccoon Forestin labrahässäkästä ja hän herää keskellä Raccoon Cityä. The Umbrella Corporation on muuttanut sen painajaismaiseksi kuoleman kaupungiksi. Alicen ja muiden selviytyjien; Jill Valentine, Carlos Oliviera ja hänen kapteeninsa sekä Nicholai, on taisteltava pelastautuakseen kaupungista. Alicen on paettava ennen kuin Nemesis, Umbrellan uusin luomus, löytää hänet.
Paettuaan täpärästi maanalaisesta Pesästä Alice (Milla Jovovich) joutuu heti takaisin maan päällä raivoavan sodan syövereihin. Koska kaupunki on karanteenissa, Alice liittyy pieneen eliittisotilasjoukkoon, jota johtavat Valentine (Sienna Guillory, Rakkautta vain) ja Carlos (Oded Fehr, Muumion paluu). Joukko on värvätty pelastamaan T-viruksen kehittäjän, tohtori Ashfordin kadonnut tytär. Tästä kehkeytyy epätoivoinen taistelu aikaa vastaan, kun joukko käy verenhimoisten zombien, viekkaiden lickereiden ja mutanttikoirien laumoja päin. Lisäksi he saavat vastaansa tähän saakka pahimman vihollisensa.

RESIDENT EVIL: EXTINCTION

Milla Jovovich on palannut huippusuositun Resident Evil -sarjan kolmannessa osassa! Tällä kertaa elokuvan tapahtumapaikkana on Nevadan autiomaa, ja luvassa on lisää hyytävää kauhua ja tiukkoja erikoistehosteita!

Yleensä Las Vegasiin yhdistetään hauskuus, ylellisyys ja aurinko... jäljellä niistä on enää vain aurinko. Legendaariset Vegasin maamerkit ovat tuhoutuneet, kerran niin tarunhohtoinen strip on hiekan peitossa ja kuolleet vaeltavat maan päällä etsien ihmislihaa ravinnokseen. Miltei koko ihmiskunta on tuhoutunut tai muuttunut verenhimoisiksi zombeiksi. Ainoastaan Alice ja hänen pieni joukkionsa (Oded Fehr, Mike Epps, Ali Larter, Ashanti) on valmis taistelemaan Umbrella Corporationin luomaa maailmaa vastaa, tavoitteenaan vain yksi asia: tappaa kuolleet uudestaan.

RESIDENT EVIL: AFTERLIFE

Huikeaan menestykseen yltäneen Resident Evil -elokuvasarjan neljäs osa perustuu tälläkin kertaa huippusuosittuun videopelisarjaan. 

RESIDENT EVIL: RETRIBUTION

Umbrella Corporationin tappava T-virus kylvää edelleen tuhoa ympäri maapalloa muuttaen tartunnan saaneet ihmiset lihaa syöviksi zombeiksi. Ihmiskunnan viimeinen ja ainoa toivo, ALICE (Milla Jovovich), herää Umbrellan salaisimpien operaatioiden keskuksen uumenista ja saa lisää tietoa arvoituksellisesta menneisyydestään edetessään yhä syvemmälle sen sokkeloihin. Turvattomuuden keskellä Alice jatkaa niiden metsästämistä, jotka ovat vastuussa epidemiasta: ajojahti vie hänet Tokiosta New Yorkiin, Washington DC:stä ja Moskovaan ja huipentuu häkellyttävään paljastukseen, joka pakottaa hänet kyseenalaistamaan kaiken, mitä hän on aiemmin pitänyt totena. Apunaan uusia liittolaisia ja tuttuja taistelutovereita Alicen on selviydyttävä hengissä riittävän pitkään pystyäkseen pakenemaan tuhon partaalla häilyvästä vihamielisestä ympäristöstä. Lähtölaskenta on käynnistynyt.

RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER

Alice palaa Raccoon Cityyn, missä Umbrella Corporation kerää joukkojaan hyökätäkseen viimeistä kertaa jäljellä olevia selviytyjiä vastaan.

 

  • Formaatti

    4K UHD

  • Ääni

    Englanti - Dolby Atmos

  • Tekstitys

    Tanska Englanti Suomi Norja Ruotsi

  • Laji

    Toiminta Seikkailu Boksi

  • Alkuperäinen otsikko

    Resident Evil

  • Ohjaajat

    Alexander Witt Paul Anderson Russell Mulcahy

  • Tuotantovuosi

    2001-2016

  • Näyttelijöitä

    Ali Larter, Eric Mabius, Heike Makatsch, James Purefoy, Kevin Durand, Kim Coates, Martin Crewes, Michelle Rodriguez, Milla Jovovich, Pasquale Aleardi, Shawn Roberts, Sienna Guillory, Spencer Locke, Wentworth Miller

  • Elokuvaformaatti

    Widescreen (1.85:1)Widescreen (2.40:1)Widescreen (2.39:1)UHD 2160pHDR

  • Kesto

    586

  • Alue

    2 (Eurooppa)

  • Ikäraja

    Yli 15

  • Julkaisu

    Pohjoismainen julkaisu

  • EAN

    7330031008021

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59,90 €
Sulkeutuu 10 vrk 20 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

59,90 € Sulkeutuu 10 vrk 20 h 1 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.