Kuvaus

Retuperän WBK - Walpurin välilevy vuodelta 1983. Klikkaa kuva isommaksi, tuote myydään kuvan mukaisena ja kuvan osoittamassa kunnossa.  HOX! Levy on uusi ja kuuntelematon = MINT!

RWBK 1983

Retuperän WBK on maailman paras ja ainoa Uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri.

Levynteko ja suurien seteleiden teko on kivaa, kunhan joku toinen tallettelee ne. Retuperän varastot olivat edellisen neljän levyn ansiosta halkeamaisillaan, eikä uutta levyä varten olisi intoakaan piisannut.

Palokunta toipui aiheuttamastaan järkytyksestä noin kymmenen vuoden ajan. Seuraava musiikkitallenne pukattiin joulumarkkinoille vasta vuoden 1983 Vappuna. Koska jouluun oli tuolloin vielä reilusti aikaa, ei levystäkään viitsitty tehdä kokonaista, vaan niin sanottu EP.

Kaupantekijäisiksi mukaan annettiin ekstrasuuri keskireikä, jonka funktiosta on esitetty useita toinen toistaan varmempia olettamuksia. Välilevy jakaa tunteet palokunnan sisällä selkeästi kahtia. Jotkut pitävät välilevystä kovasti. Ne jotka eivät pidä siitä, ovat sitä mieltä, että he eivät siitä pidä. Luultavasti eniten levystä pitävät ne, jotka sillä soittavat. Sisältönä on rahtikeikkakappaleita, juomalauluja, ja levyntekokeikalla käytyä musiikkifilosofista keskustelua. Levyteknisesti Wälilevy on varsin mielenkiintoinen, sillä sen kansiin merkitty kappaleluettelo ei pidä yhtä varsinaisen sisällön kanssa. Paremman selityksen puuttuessa nykyinen letkuneuvosto tulkitsee eron hauskaksi vitsiksi. Saa nauraa.

Mukana huumoriliite.

Sisältää kappaleet:
A-Puoli:

Palomiehen fanfaari 0:41
Koskishumppa 0:30
Bonita Nina 3:02
Viinaa juo 0:15
Vapauden kaiho 3:27
Levynkääntölaulu 0:10

B-Puoli:

Elomme päivät 1:33
Mandshurian kukkulat 3:05
Kun juot ja laulat 0:30
Pohjola fox-trot 1:50
Jazz-gossen 1:40
No onkos tullut kesä 0:13

Maksu- ja toimitustapa;  Nouto Seinäjoelta ja maksu käteinen/MobilePay. Lähetän postitse, jolloin tuotteen hinta + 3,50 € lähetys- ja pakkauskuluihin (pakkaan hyvin = pahvikuori) etukäteen tililleni tilisiirtona/MobilePay. 

 




 




 

Hakusanat; Suomi Finland Finsk Finnish teekkari vappu Otaniemi WBK valpuri vappu sinkku ep mint uusi harvinainen rare kuuntelematon keräily arvokas nostalgia nostalginen retro opiskelija jazz torvi Espoo 1983 80-luku 80's kasari vintage nostalgia nostalginen kotimainen suomalainen 7" single vinyyli levy

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 17 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9,50 € Sulkeutuu 52 vrk 17 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.