Tuote on myyty käyttäjälle Raoul666 hintaan 7,90 €

Kuvaus

Kuvien elokuva suomitekstein. Loppuunmyyty painos. Erittäin dynaaminen ääniraita tässä painoksessa

Revenge (Blu-ray)  

 

Toiminta vuodelta 2017 ohjaus Coralie Fargeat pääosissa Kevin Janssens ja Matilda Anna Ingrid Lutz.

Coralie Fargeatin ohjaama Revenge on esikoisohjaus, joka perustuu tekijänsä omaan käsikirjoitukseen. Ja vaikka kieli on suurilta osin englanti, Revenge on kotoisin Ranskasta.

Sisältönsä osalta elokuva on suorastaan hullunrohkea kokeilu. Tavoitteena on nihkeän ja maskuliinisen raiskaus-kosto-lajityypin uudistaminen naisnäkökulmasta.

Juoni on perinteinen: kolmen tosimiehen joukko saapuu erämaassa sijaitsevalle luksushuvilalle metsästysreissulle. Äijistä lipevin on houkutellut mukaansa nuoren ja kuvankauniin naisystävänsä. Kun yksi kavereista ei kykene pitämään näppejään erossa kielletystä hedelmästä, tilanne lipeää käsistä - äärimmäisen kohtalokkain seurauksin.

Fargeat onnistuu pyrkimyksissään täydellisesti. Lopputulos on yhtä lähellä toimintaelokuvan kuin kauhutrillerin estetiikkaa. Paikoin äärimmäinen graafisuus vertautuu Ranska-kauhun uuden aallon mestariteoksiin, Alexandre Ajan Haute tensioniin sekä Alexandre Bustillon ja Julien Mauryn Insideen.

Vaikka tapahtumat ovat niljakkaita ja kuvasto välillä todella brutaalia, hollantilaiskuvaaja Robrecht Heyvaert nojaa onnistuneesti tyylittelyn voimaan. Feministinen näkökulma on verhottu taitavasti teknisesti häikäiseviin, silmiä hiveleviin kuviin.

Valmistusvuosi: 2017

Kesto: 1 h 48 min  

Kuva: Widescreen 2.35:1 HD 1080p

Ääni: Englanti / Ranska - DTS HD MA 5.1

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

 

Product Description:

Rich, arrogant and married, Richard has invited his lover Jen to his luxury retreat for a romantic getaway. Their plans are interrupted, however, by the sudden early arrival of his two sleazy associates for their hunting trip. Their initial leering advances turn much uglier, culminating in a brutal assault and Jen left for dead in the desert.

Coralie Fargeat's explosive, stunning debut subverts a well-trodden genre, winning widespread critical acclaim and instant cult status.

 

Review

"A beautiful, brutal revelation. 10/10" --Screen Crush

"A blood-soaked battle-cry" --House of Psychotic Women

"Matilda Lutz is a badass for the ages" --Indiewire

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.2.2024 19:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.