Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Mitä yhteistä on muhinoinnilla ja rosmariiniperunakyljyksillä? Mitä hitaampaa sen parempaa. Kun kylmä, kova vihannes asettuu makuulle antautumattoman lihankimpaleen viereen, ja nuo kaksi viettävät iltapäivän kylki kyljessä, kumpikin muuttuu meheväksi, erottamattomaksi, yhdeksi.

Annetaan muhia! on trendikäs ja rempseä keittokirja, joka sisältää yli 200 reseptiä alkuruoista jälkiruokiin, joiden valmisteluun käytät korkeintaan puoli tuntia aikaa - loppu hoituu hitaasti ja hellästi hauduttaen.

Ruokatoimittaja Rebecca Field Jager pyyhkäisee pölyt isoäidin lempikokkausvälineistä ja kertoo työssäkäyville naisille kuinka he voivat tehdä rakasta-minua-hellästi -aterioita ilman että keittiössä tarvitsee höyrytä puolta tuntia kauempaa. Jager houkuttelee esiin hitaasti tekemisen edut: sähkön säästäminen, etukäteen valmistaminen, yhteinen aika perheelle jne.

Ruokalajit ja reseptit vaihtelevat perusruoista omaperäisiin, mutta jokaisen valmistaminen jättää takuulla kokille aikaa muihin vieläkin herkullisempiin puuhiin.

Kirjan reseptit on jaoteltu kolmeen eri kategoriaan: Suoraan asiaan, Pikaiset ja 33 minuuttia reseptien vaatiman valmisteluajan sekä ainesten määrän mukaan.

Alanimeke: 200 reseptiä keittiöön ja makuuhuoneeseen.

Vaikka kirja puhutteleekin ehkä enemmän naisia terävine huomioineen miehistä, ruoasta, rahasta, shoppailusta, perheestä -elämästä yleensä- se sopii mainiosti myös miehille jotka etsivät herkullisia reseptejä, joissa ei ole liian vaikeita v-alkuisia sanoja kuten vatkata ja vaivata. Rebecca Field Janger

Kirja sopii mainiosti myös lahjakirjaksi.

1. p. RK-ruokakirjat, 242 s. Pehmytkantinen kirja kansineen on mielestäni todella hyväkuntoinen.

Postimaksut huutajalle

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

7 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.11.2018 15:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.