Kuvaus

Hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvassa

Elokuvat:

TELEMARKIN SANKARIT
1943 Saksa oli jo voittamassa sodan. Englantilaiset taistelivat henkensä kaupalla. Eurooppa oli miehitetty Afrikasta Napapiirille asti. Huippusalaisissa laboratorioissa Norjan tuntureilla ovat natsit vaarallisen lähellä tuottaessaan raskasta vettä, jota tarvitaan atomipommin valmistamiseen ehtiäkseen ennen länsivaltoja. Tehdas on tuhottava, muussa tapauksessa sota on hävitty. Tehtävä annetaan kommandoryhmälle, jonka täytyy tunkeutua tehtaan sisään tuhotakseen veden valmistus. Natsit ovat keskittäneet raskaat erikoisjoukkonsa alueelle estääkseen kommandoiskut ja pommitukset, joten alueen lähestyminenkin on lähes mahdotonta...

HARRY POTTER JA SALAISUUKSIEN KAMMIO
Autot lentävät, puut taistelevat vastaan ja salaperäinen tonttu varoittaa Harry Potteria hänen jatkaessaan uskomatonta matkaansa taikuuden uskomatonta matkaansa taikuuden maailmassa.
Tänä vuonna Tylypahkassa hämähäkit puhuvat, kirjeet toruvat ja Harryn pelottava taito puhua käärmeille kääntää hänen ystävänsä häntä vastaan. Kaksintaistelukerhosta villeihin ryhmyihin tämä kouluvuosi on täynnä seikkailuja ja vaaroja kun verinen teksti seinällä julistaa:
Salaisuuksien kammio on avattu. Tylypahkan pelastaminen vaatii Harryn, Ronin ja Hermionen kaiken rohkeuden ja taikakeinot tässä J.K. Rowlingin toisen kirjan taianomaisessa elokuvaversiossa.
Valmistautukaa viihtymään ja jännittämään Harry Potterin osoittaessa olevansa enemmän kuin velho, hän on sankari!

ARMOTON (tupla-dvd)
Eastwood ja Morgan Freeman esittävät eläkkeelle vetäytyneitä lainsuojattomia, jotka tarttuvat kuudestilaukeavaan vielä kerran lähtiessään tavoittelemaan palkkiorahaa. Richard Harris taas on palkkamurhaaja, jolle onnetar kääntää selkänsä. Ja Hackman on lainvalvoja, joka tekee vaikutuksen ovelalla charmillaan... ja hyytävällä raakuudellaan.

MIEHEN HINTA
Richard Harris nähdään Frank Machinin roolissa kovanaamana, joka toimii alkukantaisten vaistojensa varassa. Rakkauden kaipuusta kärsivä mies nousee kaivosten pimeydestä suoraan rugbykenttien tähdeksi. Hän lähestyy kaunista Margaretia (Rachel Roberts) ja yrittää epätoivoisesti riisua tämän itsesäälistä, jonka suojaan leskeksi jäänyt nainen kietoutuu. Machini kohtelee häntä yhtä kovakouraisesti kuin vastustajiaan pelikentällä. Kohtalokkaassa kaksintaistelussa taistelupareina ovat läheisyyden kaipuu ja katkeruus, kivettyneen sydämen yritys säilyttää etäisyys toiseen ihmiseen.

MONTE CRISTON KREIVI
Valkokankaan kuumimmat nuoret tähdet Jim Caviezel ja Guy Pearce sykähdyttävät roolisuorituksillaan kilpaa legendaarisen Richard Harrisin kanssa petosta ja kostoa tihkuvassa seikkailutarinassa, jonka vertaista ei ole koskaan kerrottu. Komea ja vilpitön nuorukainen Edmond Dantes joutuu virumaan syyttömänä vankilassa parhaan ystävänsä katkeran petoksen seurauksena...

KORPPIKOTKAT
Rhodesiassa kiehuu. Voimakkaasti kehitystä hakeva maa on ajautumassa sisällissotaan valkoihoisten hallinnon harjoittaman säälimättömän ja systemaattisen rotusorron takia. Mutta jos sodassa on niitä, jotka hoitavat tappamisen, niin aina on myös niitä, jotka keräävät tappamisesta taloudellisen hyödyn...
Häikäilemätön liikemies David Swansey päättää hyödyntää Rhodesian sekasortoista tilannetta liiketoiminnallisesti, tuomalla erän laittomia helikoptereita maahan. Vastarinnan keulahahmo Gideon Marunga saa tietää aikeesta ja päättää estää sen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 19 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 94 vrk 19 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.