Kuvaus

”Tulet kokemaan ihmeellisen kohtalon”, kertoo ennustaja köyhälle Miranda Cookelle, joka on matkalla ensimmäiseen työpaikkaansa. Perillä suuressa kartanossa Miranda kohtaa tulevan valtiattarensa Amanda Whitwellin ja säikähtää. Samat orvokkisilmät, samat yöntummat kutrit ja samat soikeat kasvot kuin hänellä itsellään. Ylhäisönainen ja kamarineito voisivat olla toistensa peilikuvat.

Mutta pian Miranda huomaa että Miss Amandan suloiset tytönkasvot kätkevät laskelmoivan luonteen ja outoja intohimoja. Miranda joutuu myös tekemisiin kartanon vaiheilla liikkuvan mielipuolen murhaajan kanssa ja saa tietää että palvelijat vartioivat surullista salaisuutta, jonka paljastuminen mullistaisi koko kartanon elämän.

Mirandan ja Miss Amandan yhdennäköisyys kietoo palvelustytön outoihin tilanteisiin. Hän on Amandan varjominä, jonka osana on kantaa vaikeudet jääsydämisen kaunottaren puolesta, kunnes heidän välillään lopulta käydään kamppailu elämästä ja kuolemasta. Kamppailu, joka huipentuu hirvittäviin hetkiin uppoavan Titanicin kannella ja ratkaisee heidän suhteensa tavalla, joka on yhtä lopullinen kuin yllätyksellinenkin.

359 sivua, kovakantinen. Suuri Suomalainen Kirjakerho 1980. Kansipapereiden reunoissa kulumaa, itse kirja moitteettomassa kunnossa.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 3 h 46 min
Myyjä edellyttää ostajalta vähintään 1 palautepistettä.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 53 vrk 3 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.