Kuvaus

Hyväkuntoinen paketti

Elokuvat:

Riemukupla
Kun epäonninen kilpa-ajaja Jim Douglas lupautuu vastetahtoisesti Herbie-kuplan kuskiksi, hän luulee yllättävän menestyksensä johtuvan omista ajotaidoistaan eikä suinkaan Herbiestä. Auton arvo selviää hänelle kieron vastustajan suunnitellessa Herbien varastamista.

Riemukupla rullaa taas
Herbie tulee nasta laudassa - valmiina käynnistämään uuden pähkähullun seikkailukomedian, joka on jatkoa Disneyn menestyselokuvalle Riemukupla.
Tällä kertaa Herbien omistajana on palkittu elokuvatähti Helen Hayes - joka onkin aivan verraton ensimmäisessä komediaroolissaan!
Ken Berry ja Stephanie Powers ovat mukana hänen yrittäessään pelastaa rakkaan kotinsa, vanhan viktoriaanisen paloaseman, ahneelta kiinteistöpomo Keenan Wynnilta, joka on Disneyn rakastetuimpia konnia.
Herbien ja kavereiden on aika nostaa kytkintä ja edetä vauhdilla. Nyt kannattaa kiinnittää turvavyöt ja valmistautua todelliseen Riemukupla-toimintaan!

Riemukupla Monte Carlossa
Herbie, maineikas kuplavolkkari, jolla on ihan oma elämänsä, saa hieman kansainvälistä tatsia rakastettavaan persoonaansa. Kun Herbie ilmoittautuu Monte Carlo -ralliin, rakastuu hän päätäpahkaa sulavalinjaiseen, vaaleansiniseen ja sporttiseen Lanciaan! Mutta jokin muukin kilpailee Herbien huomiosta - koruvarasliiga on nimittäin piilottanut varastetun jalokiven Herbien bensatankkiin. Siitä saa alkunsa villi ja vallaton takaa-ajo halki ranskalaisen maalaismaiseman - tavalla, johon vain Herbie pystyy!

Riemukupla Meksikossa
Maailmankuulu Herbie, kaikkien rakastama Riemukupla, antaa näytteen erikoisesta motoriikastaan ja korkeaoktaanisesta huumoristaan tässä toimintaa hyrisevässä seikkailukomediassa, jonka tapahtumapaikkana on eksoottinen Väli-Amerikka. Hauskuus alkaa, kun Herbie ja tämän kaksi uutta omistajaa kaahaavat täysillä kohti Rio de Janeiroa ottaakseen osaa Brasilian Grand Prix -kilpailuun. Matkalla heitä ahdistelevat niin salakuljettajaliiga, näppäräsorminen taskuvaras kuin vihainen härkäkin. Tässä villin hulvattomassa Disney-komediassa on naurujarruissa täysi piteleminen!

Riemukupla: Tankki Täynnä
Moottorit käyntiin! Vallaton kuplavolkkari Herbie on elämänsä vedossa Disneyn uudessa vauhdikkaassa seikkailukomediassa! Koko perheen nauruhermoja koettelevassa elokuvassa ratin takana nähdään Lindsay Lohan. Maggie Peyton (Lohan) pelastaa romutta
molle päätyneen Herbien ja palauttaa suosikkikuplan entiseen loistoonsa. Pian mennään taas nasta laudassa... myös kilparadoilla, missä Herbie lyö kaikki...

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 77 vrk 21 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 77 vrk 21 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
26.1. klo 15:18

Hienoa! Voisit vaikka mainita ilmoituksessa, kun liikkeellä on pelkkiä englanninkielisiä... Terv: Esko

26.1. klo 15:59

Kaikissa suomitekstit kannet eli silloin löytyy suomitekstit myös elokuvista

26.1. klo 15:10

Moi! Miten on suomi-tekstien laita? Mistä löytyy? Terv: Esko

26.1. klo 15:15

Kaikissa suomitekstit