Kuvaus

[AC0117] 

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,HYVÄSSÄ  ISKUSSA oleva (omiste, siististi yliviivattu) kovakantinen painos JOLON panttivanki draaman / Tositarinoiden ystäville.  

AIVAN MAHTAVAA STOORIA!  SUOSITTELEN!!

Risto Vahanen - Seppo Fränti: JOLO 140 päivää panttivankeina viidakossa

"No panic, just relax!"

"Filippiinien hallituksen joukkojen luodit pirstoivat majan seiniä ja panttivangit makasivat rähjäisellä lattialla kauhusta lamaantuneina. Sissit vastasivat tuleen ja koettivat samalla rauhoittaa arvokasta kaupppatavaraansa. No panic, just relax!

Kymmenen länsimaalaisen unelmaloma malesialaisella paratiisisaarella muuttui kuukausien piinaksi, kun Abu Sayyaf -sissit kaappasivat turistit Jolon viidakkosaarelle Filippiineille.

Jolon suomalaiset panttivangit Risto Vahanen ja Seppo Fränti kertovat tässä heti vankeuden jälkeen kirjoitetussa kirjassa kohtalostaan sissien, maailman hallitusten ja median panttivankeina. Vahasen ja Fräntin 140 päivää Jolon saarella olivat seikkailu, jota kukaan ei haluaisi vapaaehtoisesti kokea. Se on tarina pelosta, lamaannuksesta ja selviämisestä, josta ei puutu irvokkaita eikä huvittaviakaan yksityiskohtia. Ennen kaikkea se on kuitenkin kertomus toisilleen tuntemattomien ihmisten ryhmästä, joka joutuu kuolemanvaaraan. Kuinka ryhmä kasvaa yhteen, kuinka roolit muotoutuvat ja kuinka ihmisten parhaimmat ja pahimmat luonteenpiirteet nousevat pinnalle paineen alla. Kirja on myös ainutlaatuinen dokumentti selviämisen psykologiasta ja todellisen johtajuuden anatomiasta."

1. painos

Otavan Kirjapaino, Keuruu 2000

VOITTOHUUTO ja PK.  3.25e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTIN / MATKAHUOLLON hinnaston mukaan [Kumpi vain on halvempi]. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

3,75 €
Sulkeutuu 72 vrk 19 h 36 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,75 € Sulkeutuu 72 vrk 19 h 36 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.