Kuvaus

Tuotetiedot
Sisältää elokuvat:

- Rocky 1
- Rocky 2
- Rocky 3
- Rocky 4
- Rocky 5



ROCKY 1:
Vuonna 1976 elokuvayleisö tungeksi teattereihin hurraamaan tuntemattoman näyttelijän, Sylvester Stallonen, esittämälle roolihahmolle, jota hän oli kuin syntynyt esittämään. Hahmo on Rocky Balboa, altavastaaja, joka pistää kaiken peliin rakkauden, itsearvon ja raskaan sarjan nyrkkeilymestaruuden eteen. Hurraus ei ole loppunut vieläkään.

Monien elokuvaharrastajien kaikkien aikojen suosikkeihin lukeutuva elokuva on edelleen iloa uhkuva, toiminnantäyteinen napakymppi. Kymmenen Oscar®in ehdokas - ja parhaan elokuvan pystillä palkittu – tarina on ”oodi ihmisen sinnikkyydelle” (The Hollywood Reporter) ja saa tunnelman nousemaan pilviin!

Rocky (Stallone) on Philadelphian laitakaupungin nyrkkeilyklubien kasvatti, jonka ura ei tunnu etenevän. Mutta kohtalo puuttuu peliin kun raskaansarjan maailmanmestari Apollo Creed (Carl Weathers) valitsee Rockyn vastustajakseen. Creedille ottelu on lähinnä näytöskikka, mutta Rockylle se merkitsee elämän suurinta mahdollisuutta.


ROCKY 2:
Vuosisadan uusintaottelu on käsillä kun Rocky Balboa haastaa Apollo Creedin tässä historian ylistetyimpiin kuuluvan menestykselokuvan jatko-osassa. Käsikirjoittaja-ohjaaja-tähti Sylvester Stallone onnistuu luomaan voimakkaan hyvänolon elokuvan joka lumoaa katsojan.

Amatööri Rocky Balboan (Stallone) peitottua hallitsevan maailmanmestari Apollo Creedin (Carl Weathers), nyrkkeilyfanit vaativat uusintaottelua. Mutta Rocky, joka kärsii ottelun aiheuttamista vakavista vammoista, ilmoittaa lopettavansa uransa.

Hän keskittyy suhteeseensa Adrianin (Talia Shire) kanssa, vieden tämän vihille ja keskittyen perhe-elämäntyyliin. Mutta Rocky joutuu myöntämään, ettei voi vastustaa todellista kutsumustaan. Kongi kumahtaa jälleen ja ’Italian orin’ on valmistauduttava elämänsä otteluun.

Tutut näyttelijät Burgess Meredith ja Burt Young palaavat rooleihinsa tässä Oscar®-palkitun* edeltäjänsä arvoisessa jatko-osassa. Rocky II on tahdonvoiman loistava ylistys täynnä huumoria, tunteita ja non-stop jännitystä.


ROCKY 3:
Rocky joutuu vastakkain uransa vaikeimman vastustajan - Clubber Langin kanssa, jonka saappaissa nähdään itse Mr. T! Sylvester Stallone käsikirjoitti, ohjasi ja tähditti tämän Rocky-sarjan kenties jännittävimmän ja nopeatempoisimman osan.

Rocky Balboa (Stallone) on otellut itsensä miljoonien fanien sydämiin ja elämä hymyilee. Hän voittaa kymmenen ottelua peräjälkeen, nettoaa tuottoisilla markkinointisopimuksilla ja on maailmankuulu tähti. Mutta kun Clubber Lang yllätystyrmää Rockyn nöyryyttävällä tavalla, hän huomaa kadottaneen terävimmän kuntonsa.

Rocky harkitsee ripustavansa nyrkkeilyhanskat naulaan, mutta saakin kannustusta yllättävältä taholta: entiseltä veriviholliseltaan Apollo Creediltä (Carl Weathers). Creedin avulla Rocky päättää löytää jälleen ’Tiikerin silmänsä’ haastaakseen Langin uusintaotteluun maailmanmestaruudesta.

Talia Shire, Burgess Meredith, Burt Young ja Hulk Hogan antavat lisäpotkua vahvoilla roolisuorituksillaan tähän tyrmäävään toimintatykitykseen, joka pursuu jännitystä, huumoria ja tunnekuohuja.


ROCKY 4:
Itä kohtaa lännen kun Rocky kohtaa häijyn Venäläisnyrkkeilijän, joka nitisti kirjaimellisesti edellisen vastustajansa. Sylvester Stallone käsikirjoitti, ohjasi ja tähditti tämän maiden välisen sodan, jonka ainoa taistelu käydään nyrkkeilykehässä. Rockyn on puolustettava kunniaansa, ystävänsä muistoa ja maatansa.

Rocky kantaa raskaansarjan maailmanmestarin titteliään ylpeänä, mutta uusi haastaja on astunut kehiin: Drago (Dolph Lundgren), valtava jättiläinen, jonka tukena on koko Neuvostoliitto. Rockyn ystävä, Apollo Ceed (Carl Weathers) ottelee näytösottelun Dragoa vastaan kohtalokkain seurauksin, ja näin Rockyn on kostettava ystävänsä kuolema ja voitettava Venäläinen vihollinen.

Rockyn harjoitusohjelma vie hänet jäiseen Siperiaan, jossa hän valmistautuu Moskovan sydämessä pidettävään, maailmanlaajuisesti televisioitavaan otteluun. Edessä on räjähtävällä voimalla ladattu tapahtuma kun Rocky haastaa Dragon viimesekunnille asti piinaavan jännittävään otteluun.

Stallone lataa jälleen täysillä, onnistuen luomaan mukaansatempaavan, huumorintäyteisen, tunteilla ladatun ja isänmaallisen toimintaelokuvan.


ROCKY 5:
Rockyn (Stallone) palatessa kotiin voitokkaalta kiertueelta, hän joutuu toteamaan häikäilemättömän varojenhoitajansa tyhjentäneen joka ikisen pennin omaisuudestaan. Ja pahin on vielä edessä kun Rockyn otteluissa saamat vammat pakottavat hänet lopettamaan ammattiuransa.

Niinpä Rocky, hänen vaimonsa Adrian (Talia Shire) ja heidän poikansa Rocky Jr. (Sage Stallone) joutuvat muuttamaan halpaan vuokra-asuntoon Etelä-Philadelphiaan. Kun Rocky alkaa valmentaa nuorta nyrkkeilylupausta, Tommy Gunnia (Tommy Morrison), on Rockyn myös kohdattava poikansa kasvava katkeruus isäänsä kohtaan. Kun vielä Tommy kääntyy valmentajaansa vastaan ja media pilkkaa Rockyä, hän ymmärtää, että hänen on oteltava vielä kerran.

Tekstitys: suomi, ruotsi, norja, tanska
Kesto: 8h 30min
Ikäraja: 16 v
EAN: 7333018000759
Uusi, kelmussa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 10 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

19,90 € Sulkeutuu 43 vrk 10 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.