Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

---

Rocky joutuu vastakkain uransa vaikeimman vastustajan - Clubber Langin kanssa, jonka saappaissa nähdään itse Mr. T! Sylvester Stallone käsikirjoitti, ohjasi ja tähditti tämän Rocky-sarjan kenties jännittävimmän ja nopeatempoisimman osan.

Rocky Balboa (Stallone) on otellut itsensä miljoonien fanien sydämiin ja elämä hymyilee. Hän voittaa kymmenen ottelua peräjälkeen, nettoaa tuottoisilla markkinointisopimuksilla ja on maailmankuulu tähti. Mutta kun Clubber Lang yllätystyrmää Rockyn nöyryyttävällä tavalla, hän huomaa kadottaneen terävimmän kuntonsa. Rocky harkitsee ripustavansa nyrkkeilyhanskat naulaan, mutta saakin kannustusta yllättävältä taholta: entiseltä veriviholliseltaan Apollo Creediltä (Carl Weathers). Creedin avulla Rocky päättää löytää jälleen Tiikerin silmänsä haastaakseen Langin uusintaotteluun maailmanmestaruudesta.

Talia Shire, Burgess Meredith, Burt Young ja Hulk Hogan antavat lisäpotkua vahvoilla roolisuorituksillaan tähän tyrmäävään toimintatykitykseen, joka pursuu jännitystä, huumoria ja tunnekuohuja.

Ohjaus
Sylvester Stallone

Näyttelijät
Sylvester Stallone
Hulk Hogan
Mr T
Talia Shire
Burt Young
Carl Weathers
Burgess Meredith

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 7 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 35 vrk 7 h 39 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.