Kuvaus

Roger Tabor: Ymmärrä koiraasi: 100 vinkkiä

  • Gummerus, 2008; pehmeäkantinen kirja, 144 sivua, runsas kuvitus
  • Hyväkuntoinen ja siisti. Pientä pintanaarmuisuutta kannessa, joka näkyy vain ihan läheltä.
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 6 euroa pakettina = 10 euroa ( (HUOMIO: Esim. 7 euron pakettiin saa halutessa muitakin saman myyjän kirjoja ilman muita toimituskuluja. Katso esim. koirat - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Koira on ihmisen paras ystävä. Mutta mitä oikeastaan tiedämme koirista, niiden alkuperästä ja suhteesta ihmiseen? Mikä tekee koirasta koiran, mikä ohjaa niiden käyttäytymistä?

Entä mitä voi tehdä, kun koira tekee jotakin ei-toivottua - vetää hihnassa, ei tottele käskyjä, tuhoaa kodin irtaimistoa, haukkuu päivät pitkät, on aggressiivinen tai jahtaa naapurin kissaa tai polkupyöriä ja autoja kadulla? Tämä opas vastaa muun muassa näihin kysymyksiin ja antaa hyviä, toimivia vinkkejä erilaisten koiraongelmien ratkaisuun.

Opas on hyvä tietopaketti myös koiran hankkimista harkitsevalle. Se kertoo, miten löytää itselleen sopivan rodun ja miten koiraa hoidetaan.

Kun oppii ymmärtämään, miten koira ajattelee ja toimii, on helppo vahvistaa koiran hyviä tapoja ja muuttaa huonoja, ja kun osaa hoitaa koiraansa oikein, omistajan ja lemmikin suhteesta tulee antoisa molemmille osapuolille

Sisällys:

  • Koiran historia: alkuperä; villit sukulaiset, basenji ja ensimmäiset faraot: koiren alkuperä DNA:n perusteella; laumakäyttätyminen ym.
  • Koirarodut: Oikean rodun valinta; rodunomainen käyttätyminen; roturyhmät ja rodut; ovako jotkin rodut muita dominoivampia? Lasten turvallisuus ym.
  • Koiran ominaisuudet: Anatomia; koiran aistit; koiran aktiivisuus, Koiran lämmönssätely; metsästys, ajaminen ja paimentaminen, koiran kosintamenot ym.
  • Nuorenkoiran koulutus: Leikki; Koiranpennun kehitysvaiheet; Sosiaalistumien; Teinipennut; pentuiän sairaudet, sterilointi ja kastrointi; koiran peruskoulutus; sinä olet laumanjohtaja; selkeät käskyt; istu, paikka ym.
  • ongelmien hallinta: Vältä käytösongelmat: Hihnassa vetäminen; luoketulosta kieltätyminen; eroahdistus; liiallinen haukkuminen; agressiivisuus toisia koira kohtaan, ihmispelko; kissojen jahtaaminen; ajoneuvojen jahtaaminen; varastelu, tapeiden tekeminen sisälle ym.
  • Koirat ja me: miksi hankimme koiran; koiranäyttelyt, koirakilpailut ja tapahtumat; koiran hyvinvointi; koiran ylipaino
  • Roturyhmät
  • Kirjallisuus
  • hakemisto

 

hakusanat: lemmikit koirat koiran koulutus koiraongelmat ongelmakoirat koiraongelmien ennaltaehkäisy dominoivat koirat tottelevaisuuskoulutus hundar koiranpennut pentujen herkkyyskaudet koiranpennun kehitys

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 21 h 16 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 18 vrk 21 h 16 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.