Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!
 

 
 1. ROCKVISA. Maukka Maunula ja Peikko Pitkänen. 2004 Like. 157-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rockvisa (2004) sisältää yli 1200 kysymystä rockista ja muusta räimeestä. Teoksen alussa tekijät kirjoittavat: "Suomalaisen musiikinharrastajan bravuurina on, ainakin pienessä sievässä, briljeerata käsittämättömillä yksityiskohdilla vaikkapa Elviksen hillovoileivän reseptillä. Laadimme tämän tietovisan, jotta kaikki turhan tiedon mestarit saataisiin samojen kysymysten ääreen. Mukana on sekä suomalainen että ulkomaalainen populaarimusiikki, bebobalolasta hiphopiin. Kuten aina, tämäkin kirja heijastelee tekijöidensä mieltymyksiä. Sen tähden painopiste on kasarissa ja ysärissä, mutta seassa on toki myös kosolti vanhempaa ja uudempaa materiaalia. Välillä löytyy kysymysryppäitä musiikkimaailman legendoista, erityisiin aiheisiin liittyviä kokonaisuuksia, sekä rokkareiden unohtumattomia viisauksia. Ei kun ihmettelemään!"

 

2. Timo Rautio: ROKATESSA ROISKUU - HITIT. 2007 Like. 240-sivuinen nidottu kirja, lukematon, täysin ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Rokatessa roiskuu - Hitit (2007). Kotimaata ja ulkomaita kiertäville rokkareillemme ja muille musiikkialan vaikuttajille sattuu ja tapahtuu tavan takaa mitä eriskummallisimpia lipsahduksia ja toilailuja. Käsissäsi olevaan pokkariin on koottu kaikki parhaimmat, mehukkaimmat ja sekopäisimmät tapaukset kulttimainetta niittäneestä kolmiosaisesta Rokatessa roiskuu -sarjasta. Rock'n roll!

"On ihme, suorastaan folkloristinen skandaali, että tällaista kirjaa ei ole koottu aikaisemmin." - Lapin kansa

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 101 vrk 6 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 101 vrk 6 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.