Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Rothco BDU -housut oranssilla maastokuvioinnilla koossa S ovat erittäin kestävä ja toiminnallinen valinta, sopien erinomaisesti ulkoiluun, retkeilyyn ja jopa taktisiin toimiin. Nämä housut ovat suunniteltu Battle Dress Uniform (BDU) -standardien mukaisesti, joka takaa niiden kestävyyden ja toimivuuden vaativissakin olosuhteissa.

 

Oranssi maastokuvio tarjoaa näkyvyyttä ja erottuvuutta, mikä tekee housuista sopivan valinnan metsästykseen tai muihin aktiviteetteihin, joissa halutaan olla näkyvissä turvallisuussyistä. Koko S on suunniteltu tarjoamaan tiukka, mutta mukava istuvuus, joka ei rajoita liikkuvuutta.

 

Rothco BDU -housut on varustettu useilla käytännöllisillä ominaisuuksilla, kuten vahvistetut polvet ja takamus lisäämään kestävyyttä, sekä säädettävä vyötärö ja lahkeensuut parantamaan istuvuutta. Lisäksi niissä on useita taskuja, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa tarvikkeille. Nämä housut ovat ihanteellinen valinta ulkoiluharrastajille, jotka arvostavat kestävyyttä ja toiminnallisuutta.

 

Jos ostat 3 tai enemmän saat postikulut ilmaiseksi. Huom. Toimitus ainoastaan postitse!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 16:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.