Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Ruby Ferguson: LAURA VIE VOITON. Suomentanut Marjatta Kurenniemi. 1988 Weilin+Göös (3. painos). 137-sivuinen nidottu kirja, lukematon, kannen nurkassa pientä taittumaa (ks. kuva), muuten ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Laura vie voiton (1968; Rosettes for Jill 1957) on Laura-sarjan kuudes kirja. Laura saa kesävieraikseen Melly ja Lindo Cortmanin. Lauralle on hevoset kaikki kaikessa, sisaruksille taas koirat, ja niinpä tytöillä on vaikeuksia tulla toimeen keskenään. Tilannetta ei paranna lainkaan se, että Melly ja Lindo innostuvat ratsastuksesta ja hankkivat itselleen oman ponin. Laura käy kesän aikana sisarusten kanssa monta kovaa kilpailua, mutta Laura on loppuun asti sisukas.

Ruby Ferguson (o.s. Ashby, 1899 – 1966) oli englantilainen kirjailija. Hän kasvoi North Yorkshiressa ja opiskeli englantia St. Hilda’s Collegessa Oxfordissa 1919–22. Hän kirjoitti romaaneja, mysteerejä ja lastenkirjoja. Ennen avioitumista Samuel Fergusonin kanssa 1934 hän julkaisi teoksia nimellä R. C. Ashby. Useille kielille on käännetty nuortenkirjasarja, jonka päähenkilönä on hevosista ja ratsastamisesta kiinnostunut Jill (suom. Laura)-niminen tyttö, joka joutuu seikkailuihin ystävänsä Ann’in (Anna) kanssa. Sarjan ensimmäisessä kirjassa Lauran ratsastuskilpailut (1967; Jill's Gymkhana 1949) Laura saa nuhruisen ponin 12 punnalla ja tapaa ratsastuskilpailuissa henkilön, joka alkaa opettaa häntä ratsastamaan. Muut Laura-kirjat ovat Lauran ponitalli (1967; A Stable for Jill 1951), Lauran kaksi ponia (1967; Jill has Two Ponies 1952), Lauran salainen suojatti (1967; Jill Enjoys her Ponies 1954; myöhemmin nimellä Jill and the Runaway), Lauran ratsastuskerho (1968; Jill's Riding Club 1956), Laura vie voiton (1968; Rosettes for Jill 1957), Laura ja loistoponi (1969; Jill and the Perfect Pony 1959), Laura ja villihevoset (1969; Pony Jobs for Jill 1960; myöhemmin nimellä Challenges for Jill)  ja Lauran poniretki (1969; Jill's Pony Trek 1962).

 

2. Alison Hart: JINA RATSASTAA VOITTAAKSEEN. NELIAPILA 3. Suomentanut Minna Ritoluoma. 1996 Semic, Hevoshullun Pokkarit. 124-sivuinen nidottu kirja, kannen reunojen vähäistä kulumaa (ks. kuva) lukuun ottamatta ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Jina ratsastaa voittaakseen! (1996; Jina rides to win! 1994) on kolmas Neliapilan ja heidän hevostensa seikkailuista kertova kirja. Jina Williams on yksi parhaista – jos ei paras – ratsastaja Foxhall Academyn sisäoppilaitoksessa. Ja se on paljon se, sillä Foxhall on kuuluisa juuri huipputehokkaasta ratsastusohjelmastaan. Jina on tuonut kouluun mukanaan oman hevosensa, Superstarin, ja hän on päättänyt voittaa Kansallisen Juniorimestaruuden hinnalla millä hyvänsä. Mutta onnettomuus on väistämätön, kun Jinan voitontahto ylittää hänen suorituskykynsä: Superstar loukkaantuu ja Jina päättää, ettei hän ratsasta enää koskaan... Pystyvätkö Andie, Lauren ja Mary Beth auttamaan ystäväänsä?

Alison Hart -kirjailijanimen takana oleva yhdysvaltalainen Alice (Alison) Leonhardt (s. 1950 Baltimore, Maryland) on erityisopettaja ja kirjailija. Alison Hartin teoksista on ilmestynyt suomeksi neljä ensimmäistä Neliapila-sarjan kirjaa: Mary Bethin tulikoe (1995), Andien valinta (1995), Jina ratsastaa voittaakseen! (1996) ja Lauren saa opetuksen(1996).

 

3. Hanna Kasurinen: PONITYTTÖ IIDA TUNTURISSA. Kansikuva: Milja Holländer. 2004 Kolibri. 95-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Ponityttö Iida tunturissa (2004) -kirjassa Hongan ponitallin väki pääsee viikoksi lomalle Lappiin. Ja mikä parasta – naapurin poikakolmikko lähtee mukaan! Tunturitallin omistaja on ystävällinen ja mukava Inari. Ratsastusretkistä lumisilla poluilla tulee ikimuistoisia elämyksiä, sillä Inari on suunnitellut joka reitille jonkin yllätyksen! Lopulta pojatkin uskaltautuvat vaihtamaan hiihtohissin hevosen satulaan. Mutta juuri silloin arvaamaton sää peliin vaarallisella tavalla... 

Hanna Kasurinen on julkaissut kaksi ponityttö Iidasta kertovaa kirjaa: Ponityttö Iida rakastuu (2004) ja Ponityttö Iida tunturissa (2004). Kirjojen henkilöitä ovat Iida Honkanen, hänen paras ystävänsä Anni Salmi (”Ansku”), Sini ja Sara Honka ja heidän äitinsä, Hongan tallin omistaja Sirpa Honka sekä Hongan naapuruston pojat Kimi, Juke ja Tepi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 12 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3 € Sulkeutuu 96 vrk 12 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.