Kuvaus

Running Scared
Joey Gazelle on mafian rivigangsteri, jonka kujanjuoksu alkaa kun huumekauppa menee poskelleen ja piilokyttä ammutaan. Joey saa tehtäväkseen hävittää murha-aseen kuten tavallista. Hän ei kuitenkaan tee näin, vaan laittaa pistoolin varmaan talteen - henkivakuutus pahojen päivien varalle, Joey tuumii. 

Gangsterin valitsema piilopaikka ei kuitenkaan ole häävi, ja pian ase katoaa. Joeyn pojan paras ystävä käyttää revolveria kohtalokkain seurauksin ja kohta tuskanhiki virtaa Joey-paran otsalta alas. Hänen on saatava ase takaisin ennen kuin hänen työnantajansa saa kuulla miehen niskuroinnista...

Tulikuuma murha-ase matkaa New Jerseyn alamaailman halki ja epätoivoinen mafiakonna tekee kaikkensa saadakseen sen jälleen käsiinsä.

Running Scared on aggressiivinen, vauhdikas ja taatusti yllättävä action-leffa, joka lyö katsojalta ilmat pihalle hurjilla käänteillään. Kaupungin öisille kaduille sijoittuva menopala on lastattu ääriään myöten täyteen adrenaliinia ja pääosassa kaasuttaa teräskatseinen PAUL WALKER (The Fast and the Furious), joka saa kerrankin revitellä kunnolla!

Ohjaaja: Wayne Kramer
Näyttelijät: Alex Neuberger, Cameron Bright, Chazz Palminteri, Ivana Milicevic, John Noble, Johnny Messner, Michael Cudlitz, Paul Walker, Vera Farmiga

Assault on Precinct 13 - Hyökkäys poliisiasemalle 13
On uudenvuodenaatto Detroitissa. Poliisiasema 13 on viimeistä päivää toiminnassa ja Jake Roenick vastaa unisen aseman järjestyksenpidosta. Sitten vuoden pahin lumimyrsky iskee koko voimallaan ja vankienkuljetusbussi päätyy eistyneelle asema 13:lle. 

Bussin kyydissä on sekalainen kokoelma konnia - ja pahamaineinen rikollispomo Marion Bishop. Poliisiaseman ilmapiiri sähköistyy samalla hetkellä: Bishopin saapuminen povaa ongelmia. Pian naamioidut pyssymiehet tunkeutuvat puolityhjälle asemalle ja Jake Roenickilla on kaksi vaihtoehtoa: hän voi luovuttaa Bishopin ja toivoa parasta tai taistella toivottomalta tuntuvaa ylivoimaa vastaan. 

Kun luodit alkavat lennellä, lainvalvojat ja rikolliset ymmärtävät olevansa samassa perin kiikkerässä veneessä. Kaikki ovat yhtälailla vaarassa - mutta Roenick ei voi tietää, keneen voi luottaa mahdottomassa tilanteessa. Hyökkäys poliisiasemalle 13 on vauhdikas uudelleenfilmatisointi John Carpenterin kulttielokuvasta vuodelta 1976.

Ohjaaja: Jean François Richet
Näyttelijät: Brian Dennehy, Drea de Matteo, Ethan Hawke, Fulvio Cecere, Gabriel Byrne, Ja Rule, John Leguizamo, Kim Coates, Maria Bello, Matt Craven, Peter Bryant

Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1)
Ääni: Englanti (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, ruotsi...    
Kesto: n. 116 min / 109 min
Ikäraja: K-18

 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,70 €
Sulkeutuu 86 vrk 1 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5,70 € Sulkeutuu 86 vrk 1 h 26 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.