Tuote on myyty käyttäjälle Tmm007 hintaan 55 €

Kuvaus

Onnellisuusansa on itsehoitoteos niille, jotka haluavat luoda itselleen merkityksellistä ja elinvoimaista elämää ja oppia välttämään onnellisuusansaa. Kirja sopii myös psykologeille, terapeuteille, lääkäreille ja muille ammattilaisille, jotka työkseen auttavat ihmisiä. 

Mitä enemmän elämään kuuluvaa kärsimystä yrittää kontrolloida ja välttää, sitä enemmän se aiheuttaa ongelmia – ja pudottaa ihmisen onnellisuusansaan. Kirjassa esitellään ainutlaatuinen ja tehokas ohjelma, jonka avulla voi astua pois ansasta ja kulkea kohti elinvoimaista ja rikasta elämää. 

Onnellisuusansa pohjautuu hyväksymis- ja omistautumisterapiaan (HOT), jota voidaan soveltaa monenlaisiin elämän ongelmiin. Mindfulness-harjoittelu on kirjassa keskeisessä osassa. Se auttaa muuttamaan suhdetta ajatuksiin, tunteisiin, muistoihin ja kehon tuntemuksiin, minkä myötä on helpompi rakentaa mielekästä, elinvoimaista ja omiin arvoihin pohjautuvaa elämää.

 

Kuvan pehmytkantinen kirja. Isompi kuin pokkarikoko. Elinvoimaa hyväksymisen ja omistautumisen avulla.

KUNTO  Siisti / erinomainen kirja. Ei merkintöjä. Kulmassa pieni taite.

TOIMITUS postin mukana (suojataan paperilla). 

Kuuskulma toimii ainoastaan verkossa. Tuotteissa ei siis ole noutomahdollisuutta. (Lukisithan muutenkin ohjeistuksen - sekä esimerkiksi postitusaikatauluihini liittyvät tiedot ohesta.)

---------- (VK) terveys a ----------

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


55 €
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 15:22
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.