Kuvaus

Sadepäivä Muumitalossa 6 lautapeliä & kirja

Pienen muumifanin setti sisältää kaksi erillistä kohdetta: Sadepäivä Muumitalossa 6 lautapeliä kera alkuperäisten pelitarvikkeinden sekä kirjan Viesti Nuuskamuikkuselta. Uutena meille tulleet ja säilytetty kirjahyllyssä, joten edelleen uudenveroisia. 

Sadepäivä Muumitalossa 6 lautapeliä 

Jos kurkistat sisään Muumitalon ikkunasta sateisena päivänä, huomaat, ettei harmaa sää ole asukkaiden mielestä olleenkaan ikävä juttu. Pikku Myy on keksinyt kaikille ajanvietettä koko päiväksi. Astu sinäkin sateelta suojaan Muumitalon mukavaan tunnelmaan. Pelaa kirjan lautapelejä yhdessä ystäviesi ja Muumilaakson väen kanssa. Onnistuneista kujeista Pikku Myy palkitsee omenoilla, ja numerokiekko vauhdittaa pelaajia huoneesta toiseen. Pelien teemat: keittiössä kolisee, säpinää salongissa, ullakon uumenissa, kujeita kellarissa, mekkalaa makuuhuoneessa ja riemua rannalla. 

Viesti Nuuskamuikkuselta (kirjoittanut Tapani Bagge, kuvittanut Tuomas Mäkelä)

Muumilaaksossa koittaa kevät, mutta Nuuskamuikkusta vain ei kuulu takaisin retkiltään. Muumipeikolle hän lähettää salaperäisen viestin "Nähdään Timanttiniityllä!""

Kannattaa katsoa muutkin kohteeni! Kaappien SIIVOUS käynnissä, joten myynnissä / myyntiin tulossa yhden tytön sekä äidin ihanuuksia, leluja, kirjoja ja astioita. Yhdistelen postikuluja. Kohteen toimituskuluihin merkitsen toimituksen halvimman mahdollisen toimitustavan mukaan. Toimitan toki muullakin tavalla, mikäli ostaja niin toivoo, muuta tällöin varmistathan aina toimituskulut myyjältä.
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 14 h 57 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

9 € Sulkeutuu 33 vrk 14 h 57 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.