Kuvaus

Myytävänä uudenveroinen : Sairauksien hoitaminen Terveyttä edistäen

Ansa Iivanainen, Mari Jauhiainen, Pirjo Pikkarainen

OVH 73,80 €

Sanoma Pro Oy

832 sivua

Pehmeäkantinen kirja

2007

"Uusi alan perusteos antaa perustiedot sairauksien hoitamisesta, ennaltaehkäisystä ja terveyden edistämisestä. Teos on suunnattu oppimateriaaliksi hoitotyön opiskelijoille ammattikorkeakouluissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa. Kirja toimii käsikirjana myös kliinistä työtä tekeville hoitajille ja soveltuu hyvin myös omaishoitajille ja kaikille hoivatyötä tekeville.
Kirjassa käsitellään kaikki aikuisten yleisimmät sairaudet. Kirjassa esitetään lyhyesti myös lasten ja ikääntyvien hoitoon liittyvät erityispiirteet. Samoin esitellään sairauksiin liittyvä anatomia ja fysiologia, tutkimukset, lääkehoito, kirurginen hoito, hoitotyö ja kuntoutus. Sairauksien hoitamiseen liittyy erottamattomasti sairauksien ennaltaehkäisy – ilman ennaltaehkäisyä hoitotyö ei ole vaikuttavaa. Kirjassa käsitellään terveyden edistämistä tärkeimpien kansanterveyteen vaikuttavien tekijöiden näkökulmasta. Sairauksien hoidon yhteydessä käsitellään sairauksien itsehoitoa.
Kirjaa on helppo käyttää: tärkeimmät asiat löytyvät nopeasti, teksti on lyhyttä ja keskittyy ydinasioihin. Kirjassa on paljon kuvia, taulukoita ja kuvioita. Tekstin ja kuvan pedagoginen käyttö edistää oppimista ja mieleen painamista. Kirjan teksti on näyttöön perustuvaa. Kaikkien tällä hetkellä valmiiden Käypä hoito -suositusten keskeinen sanoma on esitetty tiivistetyssä muodossa. Kirja kannustaa tutkimuksien lukemiseen, ja kirjan jokaisessa luvussa annetaankin vinkkejä aiheeseen liittyvistä tuoreimmista tutkimuksista."

Kirja kulkeutuu arkisin (ke ja pe) Hgin keskustaan.

 


 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 h 31 min 36 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

40 € Sulkeutuu 15 h 31 min 36 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.