Kuvaus

Sakari Pälsi: Arktisia kuvia. Alkeellisia taideteoksia koillisesta Siperiasta

  • Otava, 2. painos 1983; kovakantinen kirja kansipaperilla, 127 sivua, 62 kuvaa
  • Hyväkuntoinen ja siisti kirja. Kansipaperissa kulumaa ja osittain kääntöpuolelta papriliuskoilla korjattuja repeämiä reunoissa.
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut pakettina 6 euroa = 10 euroa (HUOMIO: Esim. 7-euron pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. lappi - Haku - Huuto.net tai historia - Haku - Huuto.net)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Sakari Pälsi matkusti keväällä 1917 Koillis-Siperiaan keräämään alkeellisten kulttuurien tarjoamaa aineistoa Suomen esihistoriaa varten.

hakusanat: Siperia taidehistoria arkeologia arktiset alueet Lappi historia tsuksit mansit alkuperäiskansat arktiset kansat poro jääkarhu mursu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 54 vrk 16 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 54 vrk 16 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.