Kuvaus

SALATUT ELÄMÄT (4-DVD), jaksot 1765-1809, n. 15 h 37 min + Paula & Lasse Forever 56 min

Salatut elämät on kuvitteellisen Pihlajakadun naapurustoon sijoittuva draamasarja, jossa seurataan usean perheen elämää yhdessä kerrostalossa. Ihmissuhteiden lisäksi sarjassa käsitellään ennakkoluulottomasti vaikeitakin yhteiskunnallisia ja henkilökohtaisia aiheita – huumoria kaihtamatta.

Suositulla sarjalla on ollut parhaimmillaan 1 360 000 katsojaa. Salatut Elämät on voittanut useita TV-palkintoja ja ollut ehdolla mm. parhaaksi TV-ohjelmaksi Televisioakatemia ry:n Venla-gaalassa.

Sallan ja Ismon vihkiminen siirtyy kirkosta Kentauriin, jossa kihlapari sanoo onnellisesti tahdon. Helena valehtelee Sepolle menevänsä ulos happihyppelylle, vaikka todellisuudessa hän menee tapaamaan Olavi Kanervaa, joka Helenan yllätykseksi paljastuukin tämän kuolleeksi luulluksi mieheksi, Igor Kuulaksi.

Samaan aikaan Aaron hautakiven äärellä oleva Eero hautoo sairaita suunnitelmia Paulan lapsen suojelemiseksi. Kentaurissa oleva sijaistarjoilija jättää vahingossa kaasuhellan päälle. Joonatan ja Juulia riitelevät Joonatanin seurauksena steroidien käytöstä ja loukatuksi tullut Juulia menee takahuoneeseen murehtimaan, menettäen saman tien tajuntansa kaasuvuodon seurauksena.

Eero saapuu Kentauriin ja kertoo Paulasta huolissaan olevalle Lasselle epämääräisellä tavalla Paulan olevan ”turvassa” Aarolta. Lassen tivatessa lisää tietoja Paulasta, Kentaurin tarjoilija sytyttää kynttilän ja menee takahuoneeseen, jolloin päällä oleva kaasuhella aiheuttaa massiivisen räjähdyksen…

4-DVD on UUSI, MUOVEISSA. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti dvd:n postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 2,25 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4  euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,25 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

 

 

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,40 €
Sulkeutuu 8 vrk 12 h 49 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,40 € Sulkeutuu 8 vrk 12 h 49 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.