Kuvaus

Neljä Rushdien kirjaa:

Keskiyön lapset 1.p.

Kaikkien aikojen parhaaksi Booker-voittajaksi valittu Keskiyön lapset on maagisen realismin merkkipaalu, terävä poliittinen satiiri ja humoristinen perhetarina.

Keskiyöllä 15. elokuuta 1947 ilotulitteiden räiskyessä Intia itsenäistyy ja Saleem Sinai syntyy - kuten myös tuhat muuta lasta: keskiyön lapset, joista jokaisella on oma yliluonnollinen kykynsä ja joihin Saleem on telepaattisessa yhteydessä. Saleemin kasvutarina kietoutuu yhteen nuoren valtion kanssa ja sinkoaa hänet keskelle sen kohtalonhetkiä.

Saatanalliset säkeet 4.p. kansipapereissa repeämää

Raivoisan loistelias, tarumainen mestariteos Saatanalliset säkeet ei jätä ketään kylmäksi.

Kun lentokone räjähtää pirstaleiksi Englannin kanaalin yllä, mereen putoaa kaksi näyttelijää. Kuin ihmeen kaupalla he selviävät putouksesta hengissä, vaikkakin he yhtäkkiä huomaavat, että Gibreel on saanut itselleen sädekehän ja Saladin taakakseen sarventyngät...

Vuosituhannet kattavassa huikeassa kertomuksessa uskontojen synnyt ja siirtolaisuuden ongelmat sekoittuvat unten maailmaan sekä ihmiselämän alituiseen problematiikkaan, rakkauteen ja kuolemaan. Teoksen näyttämönä toimii koko mystinen maailmankaikkeus.

Luka ja elämän tuli 1.painos - Uusi

Lumoava, itsenäinen jatko-osa Harun ja Tarinoiden Meri -fantasiaromaanille! Verbaalisen nokkelassa tarinassa myytit ja magia ottavat mittaa toisistaan.

Eräänä kauniina tähtikirkkaana yönä kaukaisessa Kahanin kaupungissa legendaarinen tarinankertoja Rashid Khalifa vaipuu uneen. Niin sikeään, ettei kukaan eikä mikään saa häntä enää hereille. Estääkseen isäänsä tyystin katoamasta ikiunen valtakuntaan 12-vuotias Luka lähtee vanhemman seikkailijaveljensä Harunin esimerkin innostamana vaaroja uhmaavalle matkalle. Oppaanaan hänellä on hämmentävä Eikukaanisä ja matkatovereinaan koira nimeltä Karhu sekä karhu nimeltä Koira. 

Häpeä 1.painos

Kertomus oppineesta, älykkäästä ja häpeämättömästä Omar Khaijam Shakilista, jolla on kolme äitiä eikä yhtään isää, sekä kenraali Raza Hyderin ja pääministeri Harappan merkillisten sukujen uskomattomista vaiheista ja taisteluista Pakistanissa, Puhtaiden maassa.

Kuten teoksisssa Kekiyön lapset ja Saatanalliset säkeet Rushdie osoittaa taas kielellisen mestaruutensa: hänen ilotulitusmaisessa tekstissään mytit ja todellisuus lomittuvat; kirjavat tarinat, legendat, seikkailut ja kaskut vyöryvät väkevänä vuona, joka tempaa lukijan mukaan ensi sivuilta lähtien.

Mutta kerronnan perustana on Pakistanin julma historia: Raza Hyderin ja Iskander Harappan esikuvat ovat helposti tunnistettavissa.

Kirjoissa ei ole merkintöjä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 40 vrk 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

24 € Sulkeutuu 40 vrk 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.