Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sam & Max –pelit ovat klassikkoja. Nämä pelit ovat perinteisten seikkailupelien huippuluokkaa ja näin ollen erittäin odotettu julkaisu. Koko ”Season One” sisältää 6 episodia, joita on jo hehkutettu arvosteluissa.

Hullunhauskat sarjakuvahahmot Sam-koira ja Max-jänis tekevät paluun mahtavassa kuuden episodin paketissa, joka on täynnä uutta seikkailtavaa, huumoria ja lisäsisältöä! Alun perin LucasArtsin vuonna 1993 kehittämä huumoripitoinen seikkailupeli on noussut kulttiklassikoksi kaikkialla maailmassa.

Sam ja Max ovat yksityisetsiviä tai "freelance-poliiseja", kuten he itse mielellään sanovat. Eri episodeissa parivaljakon on tutkittava ja ratkottava rikoksia sekä mysteerejä: television entiset lapsitähdet terrorisoivat naapurustoa, tv-juontaja menee sekaisin, videopeli ottaa pelaajansa vangiksi sekä muita kiperiä sattumuksia. Samin ja Maxin on pelastettava tilanne vain älynystyröitään ja eriskummallisia esineitä käyttämällä - kokonaista kuusi kertaa!

* Kaikki kuusi episodia yhdessä huimassa fanipaketissa! * Loistavaa dialogia
* Valtavasti oivaltavaa sekä täysin mieletöntä huumoria
* Huippuluokan grafiikkamoottori: korkearesoluutioinen grafiikka ja vakaa ruudunpäivitys myös vähemmän tehokkaalla järjestelmällä

Peli on kaikinpuolin erittäin hyvässä kunnossa. Sisältää myös ohjekirjan.
Tuotenumero: PC87PD

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4,95 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 18:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.