Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttämätön tuote, ei ollut sellainen kuin kuvittelin ostaessa. Paketti on avattu katsottu millainen on.

 Samsung Galaxy S22 takannen suojakuori.

Wave Shockproof suoja on matkapuhelimeen kiinnitettävä kuori, joka rakenteensa ansiosta suojaa erinomaisesti puhelimen reunoja, taustaa ja näyttöä, lisäämättä kuitenkaan paljoa paksuutta puhelimen ympärille.

Tämä kuori on yhteensopiva Samsung Galaxy S22 puhelimen kanssa. Kuoren tausta on läpinäkyvä ja reunoja kiertävä sisävahvike on väriltään musta.

Testattu

Wave Shockproof suojakuori on pudotustestattu maailman johtavan testausyrityksen toimesta. Testissä kuorella varustettua puhelinta on pudotettu 1,2 metrin korkeudesta peräti 26 kertaa.

Älykäs rakenne.

Kaksoisrakenteensa ansiosta kuori suojaa puhelinta tehokkaasti jakamalla iskuista kohdistuvan voiman laajemmalle alueelle. Sisäpuolen reunoja kiertävät iskunvaimentimet on valmistettu laadukkaasta TPE-muovista ja kuoren ulkopinta kulutusta kestävästä TPU-muovista.

Menossa mukana.

Suojakuori pysyy puhelimen ympärillä napakasti ja tarjoaa hyvää pitoa kuivillakin käsillä käytettäessä. Myös painikkeisiin ja liitäntöihin pääsee aina helposti käsiksi eikä suojaa tarvitse turhaan irrottaa puhelimesta.

Tämä kuori on yhteensopiva Samsung Galaxy S22 puhelimen kanssa. Kuoren tausta on läpinäkyvä ja reunoja kiertävä sisävahvike on väriltään musta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


5,40 €
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 0:32
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.