Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Eli myynnissä otsikon mukainen luuri:  Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB Titanium Black

HUOM! SAA MYÖS KOITTAA EHDOTTAAA HINTAA!

Ostettu Elisalta helmikuun alussa 2024. Eli puhelin on kuin uusi.

Alla kopio Elisan sivulta tiedoista mitä luuri sisältää: 

  • GALAXY AI - Tulevaisuus on täällä tänään
  • 6,8 tuuman 120 Hz QHD+-näyttö
  • 200 MP kamerajärjestelmä uusilla Nightography-ominaisuuksilla ja pitkällä zoomilla
  • Snapdragon 8 Gen 3 -prosessori, jonka kaltaista nopeutta et ole koskaan kokenut Galaxyssa
  • 5G-nopeudet boostaamassa uskomattomia uusia AI-toimintoja
  • Mukana Fiksu S Pen - luovuus ja tuottavuus yhdessä kynässä

GALAXY AI - Tulevaisuus on täällä tänään
Älypuhelinten uusi aika alkaa nyt. Galaxy AI muuttaa mielikuvat Samsung-älypuhelinten käytöstä ja mullistaa tapamme luoda, kommunikoida ja olla yhteydessä toisiimme. Käsilläsi on älypuhelin, joka ei ainoastaan helpota jokapäiväistä elämääsi, vaan käynnistää uuden aikakauden. Tulevaisuus on täällä tänään.

Uusi muotoilun ikoni
Samsung Galaxy S24 Ultra pohjautuu ikoniseen aiemmista Galaxy S -sarjan Ultra-malleista tuttuun muotoiluun, mutta vie ensiluokkaisen tunteen entistäkin pidemmälle. Ohut muotoilu, reunalta toiselle yltävä näyttö ja huippuunsa hiottu viimeistely kruunaavat kokonaisuuden. Käsissäsi on uusi ikoni. Samsung Galaxy S24 Ultra on vesi- ja pölytiivis IP68-luokituksen mukaisesti.

200 megapikselin edestä yksityiskohtia
Luulitko, ettei Samsungin älypuhelimen kamera voi kehittyä enää pidemmälle? Toisin kävi: teimme jälleen merkittäviä parannuksia. 200 megapikselin laajakuvakameralla otat hämmästyttävän yksityiskohtaisia kuvia. Tallenna taianomaiset hetket helposti, missä ja milloin vain. 12 megapikselin ultralaajakuvakameralla saat aina kaiken haluamasi mukaan kuvaan, ja 10 megapikselin telefotokamera 3x optisella zoomilla yltää juuri sinne, missä tapahtuu. Myös 50 megapikselin Space Zoom on saanut parannuksia: se on jopa viisi kertaa parempi kuin Samsung Galaxy S23 -sarjassa.

Entistäkin parempi Nightography
Samsung Galaxy S24 Ultra on puhelin, jolla saat aina hyvän kuvan - valaistuksesta huolimatta. Nightography-teknologiaa on kehitetty entisestään: Space Zoomissa on Nightography-tilassa 60 % suuremmat pikselit, sekä päivitetty ohjelmisto ja enemmän valoa - kuvasi ovat aina teräviä ja eloisan värisiä. Kirkkaat ja selkeät kuvat - aina. Myös pimeällä. Samsung Galaxy S24 Ultra:n uskomaton kamerasensori ikuistaa kaiken eloisana päivin öin. Kuvasi ovat aivan yhtä upeita niin pimeän talviyön kynttiläillallisella kuin kirkkaan kesäpäivän piknikilläkin. Kiitos Enhanced Adaptive Pixel -ominaisuuden, kuvissasi on aina luonnollisen tasaiset värisävyt. Tallenna muistot ja kokemukset juuri sellaisina, kuin ne koit.

Akku, joka mukautuu käyttöösi
Samsung Galaxy S24 Ultra on varustettu tehokkaalla, 5 000 mAh akulla. Unohda akun prosenttien vilkuilu - tällä akulla voit tehdä juuri sitä mitä haluat, niin pitkään kuin haluat. Katsele suosikkisarjojasi tunti toisensa jälkeen, pelaa lempipelejäsi ja tallenna päivän tapahtumat kamerallasi. Akku kestää selvästi pidempään, kuin aiemmassa Samsung Galaxy S23 -sarjassa.

Pehmeän kirkasta katselua
Koe viihde sellaisena kuin se on tarkoitus kokea: eeppisenä. Käytössäsi on kaikkien aikojen kirkkain näyttömme, jossa on jopa 120 Hz:n dynaaminen virkistystaajuus. Näe suosikkiviihteesi uudessa valossa ja tee arjestasi kirkkaampaa.

Teho, joka tekee mahdottomasta mahdollista
Samsung Galaxy S24 Ultra on varustettu Samsung Galaxy -älypuhelinten kaikkien aikojen nopeimmalla prosessorilla. Snapdragon 8 Gen 3 valjastaa käyttöösi ennennäkemättömän suorituskyvyn ja tehon. Maksimoi pelikokemuksesi, ota tekoälytoiminnoista kaikki ilo irti, venytä akunkesto äärimmilleen ja nauti saumattomasta käytöstä, jossa kaikki toimii sujuvasti. Juuri niin kuin pitääkin.

Valjasta 5G:n täysi voima
Nopea, nopeampi, Samsung Galaxy S24 Ultra. Käytössäsi on uskomattoman tehokkaat yhteydet, täydessä loistossaan. 5G ja Galaxy S24 Ultra muodostavat saumattoman yhteispelin, joka vauhdittaa yhteyksiä, liitettävyyttä ja mullistavia tekoälytoimintoja. Kuvat, leffat, lempisarjat... kaikelle löytyy tilaa. Samsung Galaxy S24 Ultra:ssa on jopa 1 Tt tallennustilaa

 

Näyttö

6,8 tuuman 120 Hz QHD+-näyttö

 

Pääkamera

200 MP laajakulma

10 MP tele (3X)

50 MP tele (5X)

12 MP ultralaajakulma

 

Etukamera

12 MP

 

Muisti

12 Gt / 1 Tt

 

Liitännät

USB C-Type (3.2 Gen1)

NFC

UWB

BT 5.3

Wi-Fi 7

GPS

 

Akku

5 000 mAh

 

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 3

 

Käyttöjärjestelmä

Android 14

 

Mitat

79,0 x 162,3 x 8,6 mm

 

Muuta

Sormenjälkitunnistin

Kasvojentunnistus

Dolby Atmos

Sound by AKG

Pölyn- ja vedenkestävä (IP68)

Samsung Knox

Sisäänrakennettu S Pen

 

SIM-kortti

2 SIM-korttipaikkaa (nano)

Lisäksi eSIM-tuki

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 130 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.6.2024 21:27
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.