Tuote on myyty käyttäjälle jupuxxx hintaan 300 €

Kuvaus

Samsung Galaxy Tab S8 WiFi 128 GB

Samsung Evo Plus 512GB microSD muistikortti U3 V30 A2

Samsung Book Cover Tab S8 suojakotelo

Hyväkuntoinen tabletti isolla muistkortilla ja suojakotelolla, takuuta 15.5.2024 asti.

Samsung Galaxy Tab S8 WiFi -tabletissa on sulavan ja huippukauniin kuvan takaava 120 Hz virkistystaajuutta tukeva kosketusnäyttö, erinomaisen vasteen tarjoava suorituskykyinen prosessori sekä videokonferensseille erinomaisesti soveltuva terävän laajakulmavideon tuottava kamera. Suurikapasiteettisen 8000 mAh akun ansiosta laitteen virta ei pääse loppumaan raskaitakaan sovelluksia käytettäessä, ja 45 W laturituen ansiosta akku latautuu nopeasti taas täyteen. Vapauta luovuutesi S-Pen-kynän avulla, ja säilytä sitä kätevästi laitteen sisällä.

Matkustukseen
Vain 6,3 mm paksuinen tabletti painaa ainoastaan 507 grammaa. Näin ollen sen käsittely on miellyttävää, ja tuskin huomaat kantavasi sitä laukussasi.

11” kosketusnäyttö 120 Hz virkistystaajuudella
Tabletin 11” kosketusnäytössä on erittäin ohuet kehykset, joka maksimoi sille varatun pinta-alan hyötykäytön. Kosketusnäytössä on äärimäisen tarkka 2560 x 1600 pikselin resoluutio sekä liikkuvan kuvan sujuvana pitävä 120 Hz virkistystaajuus.

Prosessori
Tabletti on varustettu kehittyneellä kahdeksanytimisellä Snapdragon 8 Gen 1 -mobiiliprosessorilla. Sen pääydin toimii 3 GHz kellotaajuudella, mutta lisäksi siinä on kolme 2,5 GHz kellotaajuudella toimivaa suorituskykyistä ydintä sekä neljä energiatehokasta ydintä 1,8 GHz kellotaajuudella. Suorituskykyä täydentää 8 GB RAM-keskusmuisti.

Videokonferenssit
Etuosan 12 megapikselin ultralaajakulmakamera tarjoaa huipputasoisen kuvanlaadun konferenssipuheluille, ja kolme suuntamikrofonia sekä tehokas melunvaimennus pitävät äänenlaadun kirkkaana. Takaosan tuplakameramoduulissa on 13 ja 6 megapikselin kennot.

Akku ja lataus
Tabletissa on 8000 mAh akku, joka latautuu nopeasti täyteen pikalataustuen ansiosta.

S-Pen
Mukana toimitettava S-Pen-kynä mahdollistaa esimerkiksi pikaisten luonnosten ja yksityiskohtaisten piirrosten luomisen, asiakirjojen kommentoimisen, muistiinpanojen nopean kirjoittamisen, musiikin säveltämisen ja videoiden muuntamisen GIF-tiedostomuotoon. Yksittäinen klikkaus muuttaa S-Pen-kynän pyyhekumiksi, ja sen erinomainen paineherkkyys tuottaa oikeaa kynää muistuttavan käyttötuntuman.

Sormenjälkitunnistin
Virtapainikkeeseen integroitu optinen sormenjälkitunnistin mahdollistaa laitteen lukitsemisen ja avaamisen nopealla kosketuksella.

Muut ominaisuudet
- 128 GB tallennustila
- Micro SD -muistikorttipaikka
- Huippunopea WiFi-6E, Bluetooth 5.2
- Käännettävä USB-C-portti (langallinen tiedonsiirto, DisplayPort-videolähtö ja pikalataus)

Samsung Book Cover Tab -suojakotelo pitää Galaxy-laitteesi turvassa tyylikkäästi. Siinä on kaksi katselukulmaa tarjoava jalustatoiminto, automaattinen sammutus ja käynnistys sekä magneettikiinnitys.

Samsung Evo+ microSD  muistikortti soveltuu erinomaisesti puhelimille, tableteille, actionkameroille ja kuvauskoptereille.

Kaikki tarvitsemasi tallennuskapasiteetti yhdellä muistikortilla

Fiksumpi valinta. Parempi nopeus ja yhteensopivuus varmistavat Samsung EVO Plus microSD muistikortin luotettavan suorituskyvyn. Suuren kapasiteetin ansiosta voit tallentaa paljon mediatiedostoja puhelimelle, ladata käsipelikonsolin täyteen pelejä, tai ladata enemmän sovelluksia tabletillesi. Huippunopea tiedonsiirto tekee muistikortin käytöstä sujuvaa ja luotettavaa.

Nopea, kätevä ja luotettava

Käsittele suuria tietomääriä helposti. EVO Plus microSD muistikortti käsittelee suuretkin tiedostot luotettavasti ja nopeasti huippunopeilla, jopa 130 MB/s tiedonsiirtonopeuksilla. A2 sovellusnopeusluokka takaa että suuretkin sovellukset käynnistyvät muistikortilta ja toimivat vakaasti.  4K-video tallentuu ja toistuu virheettömästi, V30 ja U3 tukien ansiosta.

Kuusinkertaista suojaa

EVO Plus selviytyy vaativista olosuhteista ja on suojattu vedeltä, lämpötiloilta, röntgensäteilyltä, magneettikentiltä, putoamisilta  ja kulumiselta. Korvaamattomat muistosi ansaitsevat luotettavan tallennuksen. Lisäksi kaiken tämän taustalla on 10 vuoden rajoitettu Samsung takuu.

Maailman johtava flash-muisti

Koe vertaansa vailla oleva suorituskyky ja luotettavuus, jonka voi tarjota vain maailman merkittävin flash-muistien valmistaja vuodesta 2003 alkaen. Kaikki laiteohjelmistot ja komponentit, mukaan lukien Samsungin maailmankuulut DRAM ja NAND, valmistetaan Samsungin omissa tuotantolaitoksissa. Siten koko tuote on täysin integroitu luotettavan laadun varmistamiseksi.

  • Muistikapasiteetti  512GB
  • Lukunopeus  130MB/s
  • Kirjoitusnopeus 60MB/s
  • Nopeusluokka  Class 10 U3 V30 A2
  • Sisältää microSD – SD adapterin
  • Valmistajan takuu  10 vuotta

YHTEENSOPIVA KAIKILLE microSD korttipaikkaa käyttäville laitteille, joissa tuki 512GB microSD muistikortille.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


300 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.2.2024 9:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.