Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Valokuvataiteilija Sari Poijärven ja kirjailija Kjell Westön kovakantinen kirja ”Kasari”. Kustantaja: Otava (2011). Sivumäärä: 174. Kannen oikeanpuoleisissa ylänurkissa pientä kulumaa, mutta muuten hyvässä kunnossa.

Teoksen kuvaus:
80-luku oli olkatoppausten, neonvärien ja pillifarkkujen, juppien ja solariumin, aidsin ja Tsernobylin aikaa. Se alkoi punk-henkisesti ja päättyi Berliinin muurin murtumiseen. Valokuvataiteilija Sari Poijärven ja kirjailija Kjell Westön kaleidoskooppimainen leikekirja kertoo kuvin ja tarinoin tästä ylenkatsotusta vuosikymmenestä.

Poijärvi esittelee kuvin oman kasarihistoriikkinsa. Upean skräppikirjan dokumenttivalokuvat, julkkisten henkilökuvat, julisteet ja lehtileikkeet vievät suoraan 80-luvun tunnelmiin.
Kirjailija Kjell Westö herättää kasarin henkiin tarinoillaan.

”Rakas Kasari! Jos joskus tanssit nuoralla, jonka viritimme 70-lukulaisen menneisyytesi ja myrkynvihreän nousukkuutesi väliin, niin nyt. Karkailevia kaupunginjohtajia, hyväosaisten lakkoilua, maan tasalle tuhopoltettua menneisyyttä, actors in the White House, hiuskiinnettä, kolmen kullan Haemaelaeinen, ja Pelle Miljoonasta oli kuoriutunut jälkihippi. Tulevaisuus biccasi kärsimättömänä pinkeissä säärisuojissaan.”

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 22:56
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.